Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Πύργος: Παρασύρθηκε μαθήτρια του ΙΕΚ σε στάση λεωφορείου

Πύργος: Παρασύρθηκε μαθήτρια του ΙΕΚ σε στάση λεωφορείουΧτυπημένη στα πόδια είναι μια 22χρονη μαθήτρια του δημόσιου ΙΕΚ στον Πύργο, καθώς παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, ενώ βρισκόταν στο χώρο της στάσης
περιμένοντας το λεωφορείο της επιστροφής στο σπίτι. Όλα έγιναν λίγο πριν τις εφτά το απόγευμα της Τρίτης.  Πύργος: Παρασύρθηκε μαθήτρια του ΙΕΚ σε στάση λεωφορείουΣτο σημείο έξω από το δημόσιο ΙΕΚ Πύργου επί της Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας επικρατεί σκοτάδι και σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο οδηγός δεν αντιλήφθη την κοπέλα.
Για το θέμα της επαναλειτουργίας του ηλεκτροφωτισμού στο κόμβο είχε κατατεθεί από το διευθυντή του ΙΕΚ κ. Τσώνη σχετικό αίτημα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες από την αρχή της χρονιάς, ενώ συχνές ήταν και οι οχλήσεις έως σήμερα.
Δυστυχώς δεν υπήρξε ανταπόκριση με αποτέλεσμα να επιβεβαιωθούν ευτυχώς όχι με τραγικό τρόπο, οι φόβοι για ατύχημα στο σημείο.Η μαθήτρια μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πύργου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...