Πύργος: Τραυματίστηκε αστυνομικός σε τροχαίο εκτός υπηρεσίας

Πύργος: Τραυματίστηκε αστυνομικός σε τροχαίο εκτός υπηρεσίαςΈνας 40χρονος αστυνομικός και ένας 50χρονος οδηγός άλλου οχήματος, τραυματίστηκαν  σε τροχαίο που συνέβη λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι στην Ε.Ο. Πύργου - Τριπόλεως,
Πύργος: Τραυματίστηκε αστυνομικός σε τροχαίο εκτός υπηρεσίαςστη διασταύρωση με την οδό Λαμπετίου.
Ο αστυνομικός πυ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας οδηγούσε μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα και εκεινίτο επί της εθνικής οδού με κατεύθυνση προς Πύργο.
Από την οδό Λαμπετίου και με κατεύθυνση προς το χωριό, ο οδηγός ενός μαύρου Citroen επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο με αποτέλεσμα να συγκρουστούν η μοτοσυκλέτα με το αυτοκίνητο πλαγιομετωπικά.
Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι ο 40χρονος αστυνομικός και ελαφρύτερα στο κεφάλι ο 50χρονος οδηγός του αυτοκινήτου. Τα δύο οχήματα σταμάτησαν την πορεία τους πάνω σε άλλο αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου περίμενε να περάσει από την πλευρά, με αποτέλεσμα να υποστεί υλικές ζημιές.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Πύργου.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ