Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Συνέλαβαν τον ένα από τους πέντε ληστές των κοσμηματοπωλείων στην Ηλεία


Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι ληστές στην Κρέστενα.Τον ένα από τους πέντε αλλοδαπούς δράστες των δύο ληστειών σε κοσμηματοπωλεία στην Αρχαία Ολυμπία και την Κρέστενα το Φεβρουάριο και το Μάρτιο του 2011, συνέλαβαν αστυνομικοί

χθες το πρωί στην Αθήνα. Πρόκειται για έναν 39χρονο υπήκοο Αλβανίας μέλος της σπείρας, όπου αδιάσειστα στοιχεία τον εμπλέκουν στις δύο περιπτώσεις.
Συνέλαβαν τον ένα από τους πέντε ληστές των κοσμηματοπωλείων στην ΗλείαΣυνέλαβαν τον ένα από τους πέντε ληστές των κοσμηματοπωλείων στην ΗλείαΣτην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών απέδωσαν καρπούς. Από καιρό είχαν στα χέρια τους τα στοιχεία και όταν η υπόθεση «κλείδωσε» τότε έγιναν και οι ανακοινώσεις για την εξιχνίαση. Παράλληλα ο Ανακριτής Ηλείας είχε εκδώσει και τα αντίστοιχα εντάλματα σύλληψης για τους δράστες. Με βάση αυτά τα εντάλματα, ο 39χρονος Αλβανός αφού εντοπίστηκε στα Πατήσια, όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα, μετά από επιχείρηση των Αρχών της Αθήνας, συνελήφθη και κρατείται.
Φέρεται σύμφωνα με την εξιχνίαση της υπόθεσης, να συμμετείχε στη ληστεία κοσμηματοπωλείου το μεσημέρι της 26ης Φεβρουαρίου 2011 στην Αρχαία Ολυμπία, αλλά και σε αυτή της 18ης Μαρτίου 2011 στην Κρέστενα επίσης σε κοσμηματοπωλείο. Και στις δύο περιπτώσεις οι δράστες που εμφανίστηκαν ήταν τρεις, όπου πυροβολώντας με καλάσνικοφ κατάφεραν να αποσπάσουν κοσμήματα μεγάλης αξίας και να διαφύγουν εγκαταλείποντας τα αυτοκίνητα με τα οποία διέφυγαν κατά περίπτωση, σε ερημικές τοποθεσίες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν ο 39χρονος που συνελήφθη εμπλέκεται και στην υπόθεση ληστείας ταξιτζή στα Πατήσια πριν από πολύ καιρό, όπου πήραν και την είσπραξη αλλά και το ταξί του θύματος. Όπως φαίνεται το σενάριο ότι οι ίδιοι ληστές εμπλέκονται και στην υπόθεση του παλαιού μουσείο της Ολυμπίας πιθανότατα καταρρίπτεται, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν τις υποθέσεις μεταξύ τους.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...