Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ομπράντοβιτς: Δεν σκοράρεις, δεν νικάς


«Η ομάδα πρέπει να δείξει πιο σοβαρό πρόσωπο στη συνέχεια»

Ένα από τα χειρότερα παιχνίδια των τελευταίων ετών έκανε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Αρμάνι, με την ήττα να έρχεται απολύτως φυσιολογικά (67-58), σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο «Ζοτς» τόνισε πως η ομάδα οφείλει να δείξει ένα πιο σοβαρό πρόσωπο στη συνέχεια, ωστόσο δεν παρέλειψε να συγχαρεί την ομάδα του Μιλάνου για τη νίκη της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Είπα την Τετάρτη πως η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο είναι -πια- μία άλλη ομάδα. Έτσι ήταν όντως. Άξιζε τη νίκη. Κάναμε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι. Σε κάποιες περιπτώσεις δεχθήκαμε πολύ εύκολους πόντους. Επιθετικά ήταν ένα απ' τα χειρότερα παιχνίδι μας. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση. Παλέψαμε. Είχαμε 14 κατοχές περισσότερες, που δείχνουν ότι προσπαθήσαμε. Αυτό έγινε χάρη στα επιθετικά ριμπάουντ και στην αναλογία λαθών με κλεψίματα. Πάντα προσπαθούμε να έχουμε περισσότερες κατοχές, αλλά, αν δεν σκοράρεις, έχεις πρόβλημα. Δεν σκοράρεις, δεν νικάς. Κάτω απ' το καλάθι είχαμε 12/32 προσπάθειες και 2/16 τρίποντα. Πάρα πολύ άσχημα ποσοστά. Δύσκολα να νικήσεις έτσι», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το αστείο είναι πως ακόμη κι έτσι είμαστε σίγουρα στη φάση των "8". Δεν υπάρχει λόγος να μην είμαι χαρούμενος, πετύχαμε το στόχο μας. Συν ότι έχουμε την ευκαιρία στο Καζάν να πάρουμε την πρώτη θέση. Όταν τα λέω έτσι, φαίνονται εύκολα κι αστεία. Αλλά θα πρέπει να αλλάξουμε και να κάνουμε ένα πιο σοβαρό παιχνίδι. Θα πρέπει να παρακολουθήσουμε πώς ηττηθήκαμε, για να δούμε πολλά πράγματα. Συγχαρητήρια στην Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο. Συγχαρητήρια και στον κόσμο για την ατμόσφαιρα».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...