Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Βίασαν 12χρονη στον Αλμυρό

Την έβαλαν με το ζόρι σε αμάξι και την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία

Αναστάτωση έχει προκληθεί στην κοινωνία του Αλμυρού, από την είδηση για βιασμό 12χρονης βουλγαρικής καταγωγής, από τέσσερις άγνωστους άνδρες, που αναζητά η αστυνομία, σε μεγάλη επιχείρηση που έχει στηθεί.

Τον βιασμό κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Αλμυρού, η μητέρα της κοπέλας, το απόγευμα της Παρασκευής, όταν μια γυναίκα, προσποιούμενη ότι δεν έβλεπε, έπεισε την κόρη της να την ακολουθήσει σε κοντινό σημείο όπου βρισκόταν αυτοκίνητο, και στο οποίο επέβαιναν τέσσερις άνδρες.

Όπως αναφέρει το magnesianews, με το που πλησίασε η ανήλικη ανυποψίαστη, οι τέσσερις άντρες την έβαλαν με το ζόρι μέσα στο αμάξι και στη συνέχεια την οδήγησαν σε ερημικό σημείο, όπου, απειλώντας την, τη βίασαν διαδοχικά μέσα στο αυτοκίνητο.

Κάποια στιγμή, που οι δράστες είχαν στρέψει αλλού την προσοχή τους, η 12χρονη κατάφερε να διαφύγει.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών ενώ η ανήλικη παρακολουθείται από παιδοψυχίατρο και παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέτασή της.

Η αστυνομική έρευνα και προανάκριση που διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αλμυρού, σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, εστιάζει στην διακρίβωση τέλεσης του αδικήματος και περαιτέρω στην διερεύνηση όλων των πτυχών της καταγγελλόμενης υπόθεσης. 
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...