Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Από τον παράδεισο στην κόλαση ο Ολυμπιακός


Από τον παράδεισο στην κόλαση ο ΟλυμπιακόςΟδυνηρός αποκλεισμός για τους Πειραιώτες από τη Μέταλιστ, που βρέθηκαν αγκαλιά με την πρόκριση στους «8» του Europa League στο πρώτο ημίχρονο μετά το 1-0, αλλά κατέρρευσαν στο δεύτερο και δέχτηκαν δύο γκολ. Οι Ουκρανοί έχασαν πέναλτι και είχαν και δοκάρι. Δύο αναγκαστικές αλλαγές για τον Βαλβέρδε, καθώς αποχώρησαν τραυματιές οι Ιμπαγάσα και Μανιάτης Ο Ντέβιτς (85') και ο Βιγιάγκρα (81') τα γκολ της Μέταλιστ, ο Μαρκάνο (14') σκόρερ των Ολυμπιακού. Δύο δοκάρια είχαν οι «ερυθρόλευκοι» με τους Μιραλάς (4') και Τοροσίδη (21')

Ένα κενό διάστημα του Ολυμπιακού στο τελευταίο δεκάλεπτο, έδωσε την ευκαιρία στην μαχητική Μέταλιστ να κάνει το... θαύμα και να προκριθεί στους «8» του Europa League, επικρατώντας με 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν μία... ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του δεύτερου τη τάξει ευρωπαϊκού θεσμού, καθώς άνοιξαν το σκορ στο 15' με τον Μαρκάνο, ωστόσο, πλήρωσε δύο ολιγωρίες της άμυνάς του και στο 81' ο Βιγιάγκρα έφερε το ματς στα ίσια (1-1) και στο 87' ο Ντέβιτς σημείωσε το 2-1 για τους Ουκρανούς, οι οποίοι πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση.
Οι Πειραιώτες κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, είχαν δύο δοκάρια με τον Μιραλάς (3') και Τοροσίδη (21'), όμως στο δεύτερο ημίχρονο επήλθε η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, με την ομάδα του Χάρκοβο να κάνει την ανατροπή και να παίρνει το εισιτήριο για τις 8 καλύτερες ομάδες του Europa League. Μάλιστα, στο 78' ο Μέγιερι απέκρουσε πέναλτι του Ντέβιτς.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

1 σχόλιο:

stduce@gmail.com είπε...

ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ!!!!!

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...