Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Με Φουστέρ και Κάρολ για την πρόκριση ο Ολυμπιακός


Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς κόντρα στη Μέταλιστ. Ο Βαλβέρδε πήρε μαζί του τους Φουστέρ, Κάρολ αλλά και για πρώτη φορά στην Ευρώπη τον Ντιόγκο που εξέτισε την τιμωρία του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού φέρεται να έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 παίκτες που θα ξεκινήσουν στη ρεβάνς με την Μέταλιστ για τους "16" του Europa League.

Μέγερι, Χολέβας, Τοροσίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μιραλάς και Τζιμπούρ είναι οι "σίγουροι" ενώ την τελευταία θέση διεκδικούν οι Μακούν, Ιμπαγάσα και Φουστέρ.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Μέλμπεργκ, ο τραυματίας Πάντελιτς και οι: Μπάμποβιτς, Ποτουρίδης, Φέισα, Δασκαλάκης, Φετφατζίδης, Μόνχε.

Οι 18 παίκτες που πήρε μαζί του ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι οι: Μέγερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μοδέστο, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Ντιόγκο.

Βαλβέρδε: Μεγάλη πρόκληση το Europa League
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...