Ηλεία: Νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου - Πυροβόλησαν σκύλο (video)


skilos1Ένα ακόμα περιστατικό κακοποίησης ζώου και δη οικόσιτου απασχολεί τις Αρχές και τις φιλοζωϊκές οργανώσεις στην Ηλεία. Άγνωστος πυροβόλησε και τα τραυμάτισε ένα σκύλο,
ένα νεαρό λαμπραντόρ, στην περιοχή της Ωλένης, ένα χωριό κοντά στο Καράτουλα. skilos2Το άτυχο ζώο βρέθηκε τραυματισμένο στο αγρόκτημα του ιδιοκτήτη του από τη σύζυγό του. Αμέσως ενημέρωσε τη ΜΚΟ Rommel και μετέφερε το σκύλο του στον κτηνίατρο της οργάνωσης Γιάννη Καλογερόπουλο, όπου αντιμετώπισε τα τραύματα και τώρα το ενός έτους λαμπραντόρ αναρρώνει.
Το σκυλί είχε υποστεί σοκ από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε, είχε τρομάξει αρκετά και δεν μπορούσε να το πλησιάσει ούτε ο ιδιοκτήτης του. Χθες τα μέλη της ΜΚΟ Rommel με επικεφαλής τον πρόεδρο Ηρακλή Ματρόζο, πραγματοποίησαν αυτοψία στο σκύλο που δείχνει σε καλύτερη κατάσταση.
Ο κ. Ματρόζος καταδίκασε ένα ακόμα περιστατικό κακοποίησης ζώου και προειδοποίησε πως ο Rommel, θα συνεχίσει το έργο του για την προστασία των ζώων αλλά και για τον εντοπισμό και την τιμωρία των υπαιτίων τέτοιων περιστατικών.
Δείτε τι δήλωσαν στο ΗΛΕΙΑ Live ! ο ιδιοκτήτης του σκύλου και ο πρόεδρος της MKO Rommel στο video που ακολουθεί...
ilialive.gr

Video

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ