Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Αχαϊα: ''Με βίαζε 2 φορές την εβδομάδα'' - Το τρίμηνο μαρτύριο της 13χρονης!

undefined

46χρονος την απειλούσε πως αν μιλήσει θα την σκοτώσει - Η ανήλικη φοβόταν, αλλά τελικά βρήκε το κουράγιο να αποκαλύψει το μαρτύριο που ζούσε...

Σε κάθειρξη 15 ετών καταδικάστηκε στην Πάτρα ένας 46χρονος Βούλγαρος κατηγορούμενος για τον συστηματικό βιασμό 13χρονης! Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Βούλγαρος φιλοξενούσε την ανήλικη και τη μητέρα της στο σπίτι του στην Κεραμιδιά Αμαλιάδας, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο του 2009.

Ο κατηγορούμενος εκμεταλλευόμενος την ανάγκη των δύο γυναικών για δουλειά, όταν η μάνα έλειπε, απομονωνε την κόρη και την ανάγκαζε να έρχεται σε επαφή μαζί του. Οπως κατήγγειλε η ανήλικη, αυτό γινόταν τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα.

Μάλιστα την είχε απειλήσει πως θα της έκανε κακό, εάν αποκάλυπτε τη μεταξύ τους σχέση. Τελικά η 13χρονη βρήκε τη δύναμη και αποκάλυψε τη δράση του άνδρα στην μητέρα της. Σύμφωνα με το dete.gr, ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως είναι αθώος και ότι τον έμπλεξαν δύο γυναίκες επειδή δέχτηκε να μένουν σπίτι του. Τελικά το Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων τον καταδίκασε.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...