Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ηλεία: Βροχερός ο καιρός το Μ. Σάββατο και το Πάσχα


Ασθενείς βροχές το απόγευμα την Μ.Τετάρτη, άνοδο της θερμοκρασίας από την Μ.Πέμπτη. Βροχές & καταιγίδες το Μ.Σάββατο & το Πάσχα σύμφωνα και με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία.
Πάμε να δούμε αναλυτικά τον καιρό.
Σήμερα Μ. Τετάρτη 11/4 αρχικά ηλιοφάνεια. Από το μεσημέρι νεφώσεις θα εμφανιστούν από το Ιόνιο, οι οποίες το απόγευμα θα δώσουν ασθενείς βροχές κυρίως στην κεντρική & βόρεια Ηλεία.
Κρύο νωρίς το πρωί, τοπικά στα ηπειρωτικά τμήματα του νομού θερμοκρασίες λίγο πάνω από το μηδέν. Οι μέγιστες τιμές θα ανέλθουν στους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.Το βράδυ οι θερμοκρασίες δεν θα πέσουν σε χαμηλές τιμές. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.
Την Μ. Πέμπτη 12/4 περιμένουμε ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία στους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι.
Την Μ. Παρασκευή 13/4 λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και προς το βράδυ θα αρχίσουν να δίνουν ασθενείς βροχές. Οι μέγιστες τιμές το μεσημέρι θα ανέλθουν κατά μέσο όρο στους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί σε ενίσχυση από το απόγευμα σε ισχυρούς 6 και στο Ιόνιο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
Το Μ. Σάββατο 14/4 και την Κυριακή του Πάσχα, και τα νεότερα στοιχεία δεν είναι καθόλου αισιόδοξα. Φαίνεται να επικρατούν αρκετές νεφώσεις με κατά διαστήματα βροχές & καταιγίδες. Η θερμοκρασία σε πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί - νοτιοδυτικοί μέτριοι 5 έως ισχυροί 6 και στο Ιόνιο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Παρακολουθούμε την εξέλιξη των προγνωστικών στοιχείων για το Μ.Σάββατο & το Πάσχα και θα ενημερώνουμε συνεχώς με νεότερες προγνώσεις.

Πρόγνωση καιρού για το ilialive.gr Θεόδωρος Κονδύλης
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...