Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ηλεία: Νέα κρούσματα θανάτωσης σκύλων


skiliaΤο χειρότερο πρόσωπο τους, αποφάσισαν να δείξουν κάποιοι "άνθρωποι" θανατώνονταν αυτή τη φορά δύο σκυλάκια στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων στα Λεχαινά. Δυστυχώς
skili1δεν πρόκειται για το πρώτο κρούσμα θανάτωσης σκύλων καθώς προ τριμήνου, ένα ακόμα άτυχο ζωντανό είχε την ίδια «τύχη». Όπως είναι φυσικό, το γεγονός έχει θορυβήσει τόσο τους ιδιοκτήτες σκύλων ενώ έχει θέσει σε εγρήγορση και τις φιλοζωικές οργανώσεις.
skili2Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης των δύο σκυλιών Γιώργος Αλτούνης, κάτοικος Αγίων Θεοδώρων, το ένα σκυλί το βρήκε να ψυχορραγεί στην αυλή του σπιτιού του την Κυριακή των εκλογών ενώ το δεύτερο βρέθηκε νεκρό την αμέσως επόμενη μέρα. "Πριν από τρεις μέρες μου είχαν φαρμακώσει ακόμη ένα σκυλί.
Έχασα μέσα στο τρίμηνο τρία σκυλιά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και αυτό είναι απαράδεκτο. Οι γείτονες μου είπαν ότι κανένας δεν έκανε χρήση φυτοφαρμάκων για τις καλλιέργειες άρα η αιτία του θανάτου είναι άλλη. Προφανώς κάποιος δεν θέλει να έχουμε σκυλιά…".
Όπως ήταν φυσικό ο Γ. Αλτούνης ενημέρωσε τη Φιλοζωική ΜΚΟ Rommel και αφού πάρει το σχετικό έγγραφο από κτηνίατρο για την αιτία του θανάτου θα καταγγείλει το γεγονός στο Α.Τ. Λεχαινών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...