Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Η τύχη "χτύπησε" και πάλι την πόρτα της Ηλείας


tixeriΗ τύχη φαίνεται να "χαμογελά" στους κατοίκους της Ηλείας, καθώς το τελευταίο διάστημα, το ένα ευχάριστο γεγονός διαδέχεται το άλλο. Αυτή τη φορά, δεν ήταν ούτε το τζόκερ,
αλλά ούτε το λαχείο που έκαναν μία γυναίκα από τον Πύργο να χαμογελά, αλλά μία επιταγή των 1000 ευρώ από το τηλεοπτικό περιοδικό TV24 του Τάσου Δούση.
Η Δήμητρα Αποστολοπούλου, ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του περιοδικού «έπεσε» πάνω σε μια από τις επιταγές που μοιράζει κάθε βδομάδα, το συγκεκριμένο έντυπο, το οποίο εν μέσω κρίσης αποφάσισε να βοηθήσει τους αναγνώστες προσφέροντας επιταγές συνολικού ύψους 3000 ευρώ, κατανεμημένες σε διάφορα ποσά με μεγαλύτερο αυτό των 1000 ευρώ.
Όπως ήταν φυσικό, η τυχερή κυρία, μόλις αντιλήφθηκε το απρόσμενο δώρο που της έκανε το περιοδικό, επικοινώνησε με τους υπεύθυνους κα μετά από συνεννόηση με την διευθύντρια του περιοδικού Μαρία Μεταξητινού και την αρχισυντάκτρια Τίνα Μεσσαροπούλου, θα φιλοξενηθεί σε επόμενο τεύχος με την επιταγή στο χέρι. Άντε και εις ανώτερα. . . !
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...