Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ο...νόμος του Μάντζουκιτς! - Στην κορυφή με 3αρα η Κροατία


Πετυχαίνοντας γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου ο επιθετικός της Βόλφσμπουργκ οδήγησε την Κροατία σε νικηφόρα πρεμιέρα με 3-1 κόντρα στην Ιρλανδία, η οποία είχε καταφέρει να ισοφαρίσει προσωρινά.

Το LIVE του αγώνα


Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Κροάτες αφού μόλις στο 3ο λεπτό ο Μάντζουκιτς ευνοήθηκε από την κόντρα μετά την σέντρα του Σρνα και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Η Ιρλανδία κατάφερε να πάρει τα ηνία στη συνέχεια με αποτέλεσμα να φτάσει στην ισοφάριση με τον Λέτζερ στο 19΄.

Μετά την ισοφάριση το συγκρότημα του Σλάβεν Μπίλιτς ανέβασε και πάλι στροφές και ανέκτησε το προβάδισμα με τον Γέλαβιτς στο 43΄. Οι Ιρλανδοί δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν ποτέ στο ματς αφού δέχθηκαν και τρίτο γκολ με κεφαλιά και πάλι από τον Μάντζουκιτς στο 49΄.

Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι Ισπανία-Ιταλία (1-1) οι Κροάτες ανέβηκαν στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου.

Ιρλανδία (Τζιοβάνι Τραπατόνι): 
Γκίβεν, Ο’ Σέι, Νταν, Λέτζερ, Γουόρντ, Γουέλαν, Άντριους, ΜακΓκίντι (53’ Κοξ), Νταφ, Κιν (73’ Λονγκ), Ντόιλ (53’ Γουόλτερς).

Κροατία (Σλάβεν Μπίλιτς):
 Πλετίκοσα, Σρνα, Τσόρλουκα, Σίλντενφελντ, Στρίνιτς, Βουκόγιεβιτς, Μόντριτς, Ράκιτιτς (92’ Ντούμοβιτς, Πέρισιτς (89’ Εντουάρντο), Μάντζουκιτς, Γέλαβιτς (72’ Κράνιτσαρ). 
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...