Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Σφοδρή επίθεση Ολυμπιακού σε Πιλάβιο! - "Είναι αόρατος"


Χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΟ με αφορμή τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου και όσων ακολούθησαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Περιμέναμε ότι ο αόρατος άνθρωπος που παριστάνει τον πρόεδρο της ΕΠΟ θα είχε ευαισθητοποιηθεί με όσα έγιναν μετά τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Ο κ. Πιλάβιος όμως δεν πήρε θέση ούτε για τις προκλητικές δηλώσεις του γιατρού της Εθνικής, ο οποίος μας… ενημέρωσε με σύντομη δήλωση του πως: «Ουδεμία επιπλοκή προκλήθηκε ή μπορεί να προκληθεί σε τέτοιες περιπτώσεις»…

Πρώτον, επιπλοκή υπήρξε και δεύτερον, όλοι οι γιατροί στον κόσμο γνωρίζουν ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να σταματήσει άμεσα ο αθλητής να αγωνίζεται.

Αν μέχρι τον αγώνα της Τρίτης δεν έχει γίνει αντικατάσταση του ιατρικού τιμ ή αν δεν αναγνωρίσουν τα λάθη τους ώστε να μειωθεί δραστικά ο κίνδυνος να επαναληφθούν, η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός θα εξετάσει όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν για να προστατέψει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της.

Ας αφήσει ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. τις δημόσιες σχέσεις και την προστασία στις παρεούλες και ας ασχοληθεί επιτέλους με την υγεία των αθλητών και με το ποδόσφαιρο.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...