Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ο Γιώργος και η Φαίη "αράζουν" στην ...

Κυλλήνη !!!!!!


Ο Γιώργος και η Φαίη "αράζουν" στην Κυλλήνη Πάνε παραλία..
Ο Γιώργος και η Φαίη, η Φαίη και ο Γιώργος λίαν συντόμως θα βρεθούν εκτός Mega, μιας και αποφάσισαν να πάρουν τα... κουβαδάκια τους και να την κάνουν για άλλη παραλία ! Βλέπετε, ευνοεί και η εποχή για τέτοιου είδους μετακινήσεις !


Ετσι, λοιπόν, το γνωστό ζευγάρι του Mega αποφάσισε να κλείσει πίσω του την πόρτα του καναλιού και να πάει γι ΄άλλα ! Και επειδή διανύουμε πονηρούς, τηλεοπτικούς καιρούς, μην πάει ο νους σας στο κακό ! Η Φαίη και ο Γιώργος μπορεί να φεύγουν από το Mega ,όμως, δεν διαλύουν την συνεργασία τους με το κανάλι της Μεσογείων !

Τι θέλω να πω μ ΄αυτό; Πως οι οικοδεσπότες του "Πρωινού Mou", παραμένουν κανονικά στο κανάλι, μόνο που μετακομίζουν για λίγο ! Οι άνθρωποι του Μεγάλου Καναλιού παρά την κρίση, κατάφεραν και πήραν έγκριση για μία σειρά εκπομπών εκτός Αθηνών και έτσι η Φαίη και ο Γιώργος αφήνουν το πλατό και το κανάλι και τρέχουν στις παραλίες.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχω, το "Πρωινό Mou" κάποια στιγμή μέχρι το τέλος του μήνα θα βγαίνει στον αέρα από την όμορφη Κυλλήνη, προσφέροντάς μας πολλές δροσερές "καλημέρες" γεμάτες ήλιο και θάλασσα !
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...