Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Πύργος: Τέταρτη κλεψιά και . . . φαρμακερή


sillipsiΣτα πράσα συνελήφθη ένας 34χρονος στον Πύργο, όταν θέλησε να συνεχίσει το σερί των κλοπών σε ταπητοκαθαριστήριο. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στην περιοχή μεταξύ Αγίας Μαρίνας και Κεραίας
παραφύλαξε το βράδυ της Παρασκευής και «τσάκωσε» τον δράστη, που πανικόβλητος προσπάθησε να διαφύγει. Άμεσα ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στο σημείο άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της ΔΙ.ΑΣ. που εντόπισαν μέσα στο σκοτάδι και συνέλαβαν το δράστη.

Ειδικότερα ο 34χρονος διέρρηξε ταπητοκαθαριστήριο 35χρονου ημεδαπού, στον Πύργο και αφαίρεσε διάφορα μηχανήματα καθαρισμού, συνολικής αξίας 15.000 ευρώ. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μηχάνημα αεροσυμπίεσης.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου διαπιστώθηκε ότι, ο 34χρονος είχε διαρρήξει το συγκεκριμένο κατάστημα άλλες τρεις φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα :

•    Τον Οκτώβριο του 2011 είχε αφαιρέσει έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, μια κάμερα, έξι χειροποίητα χαλιά συνολικής αξίας 12.000 ευρώ περίπου.
•    Την 2-6-2012 είχε αφαιρέσει ένα δίσκο πλατό αυτοκινήτου, μία αντλία ενός μοτέρ και είχε προκαλέσει φθορά στα ηλεκτροφόρα καλώδια του καταστήματος συνολικής αξίας 2.000 ευρώ περίπου.
•    Την 6-6-2012 είχε αφαιρέσει δύο μηχανές ψεκασμού και αναρρόφησης και το μηχάνημα αεροσυμπίεσης που βρέθηκε στην οικία του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, ενώ το μηχάνημα αεροσυμπίεσης αποδόθηκε στον παθόντα.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...