Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Φρίκη στην Τυνησία Έσφαξαν πολίτη που βαπτίστηκε χριστιανός και ανέβασαν το βίντεο στο διαδίκτυο


Μουσουλμάνος, χριστιανός και από ζωντανός, νεκρός". Αυτή ήταν η τιμωρία που του επιφύλαξαν φανατικοί μουσουλμάνοι στην Τυνησία, επειδή ο νεαρός επέλεξε να αλλάξει θρησκεία.


Ο δήμιος, έκοβε επί δύο λεπτά το κεφάλι του νεοβαπτισμένου χριστιανού για να τον τιμωρήσει επειδή γύρισε την πλάτη στον Αλάχ και πήγε κοντά στον Χριστό.

Σα να μην έφτανε αυτό, μόλις τελικά κατάφερε να....
κόψει το κεφάλι του, το πήρε σαν τρόπαιο στα χέρια του και πανηγύριζε.

Το φρικιαστικό βίντεο μεταδόθηκε από την αιγυπτιακή τηλεόραση και έκανε μέχρι και τον παρουσιαστή έξαλλο ο οποίος ούρλιαζε και αναρωτιόταν αν είναι δυνατόν να είναι αυτό το Ισλάμ.


Κάνε μια αναζήτηση στο google "muslim beheadings" και θα δεις ότι δεν είναι ο πρώτος και δυστυχώς, ίσως ούτε ο τελευταίος.
Το διδακτικό ζήτημα είναι η αβρότητα και η ανθρωπιστική τους συμπεριφορά για όσους αλλάξουν θρησκεία από μουσουλμάνοι σε χριστιανοί. Η κατάληξή τους είναι τραγική. Για το συγκεκριμένο βίντεο, αν ψάξεις, θα βρεις και την οικογένειά του και τι λένε για το περιστατικό.

Το link είναι εδώ: http://www.bestgore.com/beheading/man-beheading-tunisia-muslim-convert-christian/
ΠΗΓΗ: ksipnistere.blogspot.com
 Από το  neohorikillinis.blogspot .com 
 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ..:
Υπάρχει link (επανω) αλλά δεν υπάρχει περίπτωσή εμείς εδώ από το blog να παρουσιάσουμε αυτό το αποτρόπαιο θέαμα ...Εμείς είδαμε το video και ειλικρινά δεν θα το ξαναδούμε ...όποιος αντέχει ας το δει .... 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ : ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...