Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Δείτε τι τεράστια αποζημίωση θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου

Ο τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου δημιουργεί αμυντικό πρόβλημα τόσο στην Ελλάδα ενόψει της συνέχειας στη διοργάνωση του Euro, όσο και στον Ολυμπιακό, ο οποίος καλείται να βρει αντικαταστάτη του διεθνούς αμυντικού, από τη στιγμή που το διάστημα της απουσίας του υπολογίζεται στους 6 μήνες.
Βάσει της συμφωνίας που ισχύει για πρώτη φορά στο Euro 2012, μεταξύ των συλλόγων και των ομοσπονδιών της κάθε χώρας, υφίσταται αποζημίωση για κάθε ποδοσφαιριστή που τραυματίζεται και ο χρόνος απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους, υπερβαίνει τις 28 μέρες.
Σύμφωνα με το ασφαλιστήριο που ισχύει για κάθε ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο με κάποιο σύλλογο, αν υπάρξει τραυματισμός στη διάρκεια της Euro περιόδου (οριοθετείται από τις 15 Μαΐου έως τις 31 Αυγούστου), τότε η ομάδα του αποζημιώνεται για κάθε μέρα που υπερβαίνει τις 28, το ποσό που αντιστοιχεί βάσει του μισθού του χωρίς τα πριμ και τα μπόνους που προβλέπονται στο συμβόλαιό του.
Όπως προκύπτει με έναν πρόχειρο υπολογισμό, ο Ολυμπιακός που θα στερηθεί τον Παπαδόπουλο για διάστημα περίπου 6 μηνών, θα αποζημιωθεί για το ποσό που αντιστοιχεί στους 5 μήνες βάση του συμβολαίου του, συν τις ασφαλιστικές δαπάνες που θα πληρώσουν οι ερυθρόλευκοι στο διάστημα αυτό. Ο Έλληνας αμυντικός έχει ετήσιο συμβόλαιο ύψους 825.000 ευρώ, που αντιστοιχεί σε 68.750 ευρώ ανά μήνα. Αν πολλαπλασιάσουμε το ποσό αυτό Χ5, τότε το πόσο που αναμένεται να λάβει ο Ολυμπιακός, θα αγγίξει ή μπορεί και να ξεπεράσει τις 350.000 ευρώ, συν τις ασφαλιστικές δαπάνες.
Το ποσό αυτό θα πρέπει να καταβληθεί στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ μέσα σε διάστημα 365 ημερών, μετά τις 28 πρώτες μέρες από τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή.
ΠΗΓΗ: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...