Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Πύργος: Συνελήφθη 29χρονος για διάπραξη κλοπών



kleftes_paraliasΈνας 29χρονος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στην παραλία της Σπιάντζας στον Πύργο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας
Σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών. Ειδικότερα ο 29χρονος αφαίρεσε από μια 48χρονη την τσάντα της, την οποία είχε αφήσει σε ξαπλώστρα της παραλίας και περιείχε μια φωτογραφική μηχανή, δυο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού και την ανακάλυψη του δράστη ενεργήθηκαν άμεσες έρευνες από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 29χρονου και τη σύλληψη του.

Στη κατοχή του συλληφθέντα οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα δυο κινητά τηλέφωνα που είχε αφαιρέσει και το χρηματικό ποσό των 38 ευρώ τα οποία απέδωσαν στην 40χρονη.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε στη συνέχεια η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου προέκυψε ότι πριν τέσσερις ημέρες στη Βαρβάσαινα Ηλείας, ο 29χρονος είχε αφαιρέσει μια δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας 31χρονου, η οποία βρέθηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στο παθόντα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας ενώ οι έρευνες για συμμέτοχη του και σε άλλες παράνομες πράξεις συνεχίζονται.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...