Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Κολίρι Πύργου: Αναστάτωση σε διάρρηξη οικίας και κινητοποίηση των Αρχών


koliri1Μια ολόκληρη γειτονιά «σηκώθηκε» στο πόδι και δυνάμεις της Αστυνομίας κινητοποιήθηκαν στην πληροφορία πως άγνωστος δράστης ή δράστες βρίσκονταν αργά το βράδυ της Κυριακής
koliri2koliri3μέσα σε σπίτι και έκλεβαν στο Κολίρι Πύργου. Η έρευνα που έγινε φανέρωσε πως όντως είχε γίνει διάρρηξη στο σπίτι, όμως οι δράστες δεν ήταν μέσα και ίσως να είχαν φύγει αρκετή ώρα νωρίτερα από τη στιγμή που έγινε αντιληπτή η κλοπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενής του ιδιοκτήτη του σπιτιού έφτασε σε αυτό ενώ απουσίαζε ο ιδιοκτήτης και η οικογένειά του και βρήκε ένα παράθυρο ανοιχτό και ένα φως να υπάρχει στο σπίτι. Κάλεσε άμεσα την Αστυνομία με το φόβο ότι οι κλέφτες ήταν ακόμα μέσα στο σπίτι.

Παράλληλα κάλεσε σε βοήθεια τους γείτονες που έτρεξαν στο σημείο. Κάτοικοι και αστυνομικοί ερευνούσαν για ώρα την περιοχή με την ελπίδα να εντοπίσουν τους δράστες χωρίς όμως επιτυχία.

Μέσα στο σπίτι είχαν προλάβει να κάνουν άνω κάτω όλους τους χώρους, αλλά κανείς εκείνη την ώρα δεν ήταν σε θέση να πει με σιγουριά αν οι κλέφτες είχαν πάρει κάτι ή είχαν φύγει με άδεια χέρια.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...