ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

Απάντηση στα "33 μέτρα" του ΥΕΘΑ από τους στρατιωτικούς."Καμία σχέση με τα προβλήματά μας"


Απάντηση στα `33 μέτρα` του ΥΕΘΑ από τους στρατιωτικούς.`Καμία σχέση με τα προβλήματά μας`

Απάντηση στη λίστα των 33 μέτρων που ενέκρινε ο ΥΕΘΑ και προωθεί το ΓΕΕΘΑ και στόχο έχουν την “ανακούφιση” των στρατιωτικών ,δίνει ο ΣΥΣΜΕΔ με μία επιστολή του προς τον Πάνο Παναγιωτόπουλο.


Όπως αναφέρουν στην επιστολή τους τα 33 μέτρα “κινούνται σε τελείως διαφορετικό πεδίο από εκείνο στο οποίο θα έπρεπε να κινούνται, αφού είναι εν ολίγοις άσχετοι με τις ανάγκες των στρατιωτικών και των οικογενειών τους.
ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

κε Υπουργέ.
Ως πίνακα αποδεκτών
Με βάση τα διάφορα δημοσιεύματα τα οποία έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη βραχέως ορίζοντα στοχοθεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, την ορθότητα των οποίων δεν έχουμε λόγο να αμφισβητούμε, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής:

Ο Σύνδεσμός μας θεωρεί την παρέμβαση επί θεμάτων λειτουργίας των Ενόπλων Δυνάμεων αδόκιμη και πέραν των σκοπών της ίδρυσής του.
Επιπλέον και αναφορικά με τους υποτιθέμενους 33 στόχους, οι οποίοι αποσκοπούν στην «καθημερινότητα» των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι κινούνται σε τελείως διαφορετικό πεδίο από εκείνο στο οποίο θα έπρεπε να κινούνται, αφού είναι εν ολίγοις άσχετοι με τις ανάγκες των στρατιωτικών και των οικογενειών τους. Παράλληλα, ουδόλως ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους αναφορικά με τα βιοποριστικά τους προβλήματα, των οποίων οποιαδήποτε περαιτέρω καθυστέρηση στην αντιμετώπιση είναι δύσκολο να μην εκληφθεί ως αδιαφορία από την πλευρά της πολιτείας προς τους τελευταίους.

Η πραγματική καθημερινότητα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων απαρτίζεται από ένα σύνολο χρονιζόντων προβλημάτων τα οποία εν τω μέσω της παρούσας κρίσης επιδεινώθηκαν σε τέτοιο βαθμό ώστε να κάνουν αδιανόητη οποιαδήποτε περαιτέρω διολίσθηση στην ποιότητα ζωής τους.
Συνεπώς, οποιαδήποτε προσπάθεια από πλευράς Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που δεν εστιάζεται στην επίλυση των συνεχώς επιδεινούμενων προβλημάτων είναι άστοχη, δεν αγγίζει το βαθύτερο αίτιο των όποιων
προβλημάτων παρουσιάζονται στη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων, και κάθε άλλο παρά θα "ηρεμήσει" τα στελέχη τους.
Ωστόσο, θα αναμένουμε με ενδιαφέρον την ξεδίπλωση των 33 αυτών στόχων, όταν και όπως ανακοινωθούν, και θα σχολιάσουμε κατά περίπτωση αυτά και μόνο που κινούνται προς όφελος των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, με συγκεκριμένες προτάσεις βελτίωσής τους.
OnAlert

Δεν υπάρχουν σχόλια: