Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Αμπελόκαμπος: Τεράστιες ζημιές από τον πλημμυρισμένο χείμαρρο «Μαργαρίτα»



Αμπελόκαμπος: Τεράστιες ζημιές από τον πλημμυρισμένο χείμαρρο «Μαργαρίτα»

Αρκετό στάθηκε το πρώτο «μπουρίνι» του χειμώνα, το μεσημέρι της Παρασκευής, για να πλημμυρίσει ο εδώ και χρόνια ακαθάριστος χείμαρρος «Μαργαρίτα», στον Αμπελόκαμπο, παρασέρνοντας ζώα, κοτόπουλα, αποθηκευμένες ζωοτροφές και ό,τι άλλο έβρισκε στο πέρασμά του!
Την κατάσταση επιδείνωσαν ακόμα περισσότερο τα «φραγμένα» αποστραγγιστικά κανάλια του Τ.Ο.Ε.Β, καθώς τα νερά του πλημμυρισμένου χειμάρρου δεν μπορούσαν να βρουν πουθενά διέξοδο με αποτέλεσμα να «πνίξουν» τις περιουσίες της περιοχής!


Στην «πρώτη γραμμή» των καταστροφών του πλημμυρισμένου χειμάρρου «Μαργαρίτα» βρέθηκε το κτήμα του κ. Γιώργου Καραμήτου, ο οποίος μέχρι και χθες το απόγευμα, δεν είχε ολοκληρώσει ακόμα την καταμέτρηση των ζημιών του.
«Γυρίσαμε πενήντα χρόνια πίσω, τότε που φοβόμασταν όλοι μήπως φουσκώσει η "Μαργαρίτα" και τα πνίξει όλα. Πενήντα χρόνια μετά έχουμε τα ίδια;» είπε ο κ. Καραμήτος.
patrisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...