Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας: "Συνεχίζουμε και εντείνουμε τον αγώνα μας"


afisaΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας σε συνεδρίασή του στις 12-10-2012, στα πλαίσια και των αντίστοιχων αποφάσεων της Ομοσπονδίας μας
(ΟΕΣΠ & ΝΔΕ) και της Συνομοσπονδίας (ΕΣΕΕ), αποφάσισε την δυναμική συμμετοχή του Συλλόγου στην ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012, με τις παρακάτω μορφές και δράσεις:


1.    Καθολικό 24ωρο κλείσιμο όλων των καταστημάτων και των επιχειρήσεων γενικότερα (Εμπορικά καταστήματα, Καταστήματα Τροφίμων, Super Market, Επιχειρήσεις Εστίασης και Καφέ, Περίπτερα και εν γένει επιχειρήσεις όλων των κλάδων) στις 18-10-2012.

2.    Την ίδια μέρα, Πέμπτη 18-10-2012 στις 11.00 το πρωί, δυναμική καθολική παρουσία του Δ.Σ. και των μελών μας στην Πανηλειακή συγκέντρωση στην πλατεία Επαρχείου του Πύργου όπως συμφωνήθηκε στη σύσκεψη των Εμπορικών και Επιχειρηματικών Συλλόγων, των Συλλόγων Λαϊκών Αγορών και των Εργατικών Κέντρων της Ηλείας.

3.    Άμεση διανομή απεργιακού υλικού, αφίσες, προκηρύξεις και ειδικά Δελτία Τύπου, κατασκευή πανό με θέματα αιχμής και κυκλοφορία αυτοκινήτου με το απεργιακό μήνυμα και κάλεσμα.

4.    Παρεμβάσεις όπου χρειάζεται ώστε καμία επιχείρηση να μην αδιαφορήσει για τον κοινό αγώνα ή προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα κλειστά μαγαζιά για να αυξήσει τις πωλήσεις του.

5.    Να γίνει κάλεσμα στους καταναλωτές να μην καταναλώσουν ούτε ένα ευρώ οπουδήποτε την ημέρα της απεργίας και με την αποχή του να τιμωρήσει αυτούς που αδιαφορούν για την κατάντια όλων μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ - ΕΝΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η Ε.Ε.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του
ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...