Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Κυρία Μέρκελ . . . η Ελλάς είναι πολύ μεγαλύτερη από την αχαριστία σας!


andreasmarinos
Του Ανδρέα Μαρίνου - Βουλευτή Ηλείας
Δεν πουλάμε την εθνική μας κυριαρχία σε κανέναν. 
Δεν μπορεί να ξεπουληθεί και ούτε διακυβεύεται η εθνική μας υπόσταση.
Η κυρία Μέρκελ ας ορίσει επίτροπο  σε όποια άλλη χώρα το δεχτεί… οι Έλληνες έχουν κάνει αιματηρές θυσίες  και δεν θα δεχτούν ο Προϋπολογισμός του κράτους να ελέγχεται από εξωτερικούς παράγοντες που δεν γνωρίζουν και δεν αφουγκράζονται τα προβλήματα του ελληνικού λαού.

Μπορεί σε πολλές περιπτώσεις δυστυχώς να έχει πληγεί το περί δικαίου αίσθημα και οι ανέκαθεν στενοί κοινωνικοί δεσμοί που μας διακρίνουν να τραυματίζονται, όμως, στα δύσκολα οι Έλληνες  είμαστε πάντα ενωμένοι και έχουμε μάθει να λύνουμε τα προβλήματα μας και να καλύπτουμε τις υποχρεώσεις μας.

Το ελληνικό κράτος έχει προσφέρει πολλά σε διεθνές επίπεδο και βρισκόμαστε για πρώτη φορά στην μεταπολεμική μας ιστορία που έχουμε ανάγκη από την στήριξη των ευρωπαϊκών χωρών και των ιστορικών συμμάχων μας. Το ότι ζητάμε όμως βοήθεια δεν σημαίνει και ότι θα απεμπολήσουμε την εθνική μας κυριαρχία. Ο Προϋπολογισμός μας κατατίθεται από τον εκάστοτε Υπ. Οικονομικών στην Εθνική μας Αντιπροσωπία και εγκρίνεται από τους Έλληνες Βουλευτές.

Τι μας ζητάτε λοιπόν κυρία Μέρκελ; Την θέσπιση ενός οργάνου, και ενώ δεν υπάρχει οικονομική αλλά μόνο νομισματική ένωση, το οποίο θα κυρώνει ή θα ακυρώνει τον ήδη ψηφισμένο προϋπολογισμό από το Ελληνικό Κοινοβούλιο;  Και θέτετε ως όριο το 80% του Α.Ε.Π.  ενώ γνωρίζετε ότι υπάρχουν Χώρες της Ευρωζώνης όπως και η δική μας, που στο τρέχον διάστημα αγωνίζονται με νύχια και με δόντια για να συγκρατήσουν την ύφεση και να ορθοποδήσουν και που οι υπερήφανοι λαοί αυτών έχουν φτάσει σε οικονομικό τέλμα;  Αυτό δεν μπορεί να γίνει… Είναι σαν να μας ζητάτε κυρία Μέρκελ να ελέγχετε εσείς και όχι ο Ελληνικός Στρατός τα εθνικά μας σύνορα. Ως εδώ… κυρία Καγκελάριε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...