Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ο καιρός σήμερα

Δείτε το δελτίο καιρού από το weather.gr

Αίθριο καιρό αναμένουμε την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012 σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, με εξαίρεση τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όπου τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν βροχοπτώσεις. Από το βράδυ της Τρίτης και από τα δυτικά, ο καιρός θα παρουσιάσει νέα επιδείνωση, με βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, -1 έως 12 στη βόρεια Ελλάδα, 1 έως 16 στη δυτική Ελλάδα, 2 έως 15 στο βόρειο Αιγαίο και από 5 έως 17 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Στα πελάγη, τις πρωινές ώρες, θα πνέουν πολύ ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι, 7 έως 8 και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ, οι οποίοι όμως έως το μεσημέρι θα εξασθενίσουν και σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς, ενισχυόμενοι ξανά από το βράδυ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.

Δείτε τη γενική πρόγνωση του καιρού για σήμερα...

Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...