Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Λεχαινά: Θύμα τροχαίου αστυνομικός που... πήγε να ρυθμίσει την κυκλοφορία!



Λεχαινά: Θύμα τροχαίου αστυνομικός που... πήγε να ρυθμίσει την κυκλοφορία!Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται 29χρονος αστυνομικός από το Αστυνομικό Τμήμα των Λεχαινών που παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα όταν πήγε να παράσχει μέτρα τροχαίας στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου μετά την πτώση δένδρου στο οδόστρωμα.


Το τροχαίο σημειώθηκε στο 54ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου, στο ύψος της Αρετής, λίγα λεπτά μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας, τη στιγμή που στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι και έπεφτε καταρρακτώδης βροχή.

Λεχαινά: Θύμα τροχαίου αστυνομικός που... πήγε να ρυθμίσει την κυκλοφορία!Εξαιτίας των ανέμων ένα δένδρο κατέπεσε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να διακοπή η κυκλοφορία στο ρεύμα από Πάτρα προς Πύργο και στο σημείο μετέβη ο 29χρονος αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών με περιπολικό της υπηρεσίας, προκειμένου να κάνει ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Λεχαινά: Θύμα τροχαίου αστυνομικός που... πήγε να ρυθμίσει την κυκλοφορία!
Την ώρα που ο αστυνομικός βρισκόταν στο οδόστρωμα και έκανε ρύθμιση της κυκλοφορίας, στο σημείο προσέγγισε ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο με κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα. Ο οδηγός του, προφανώς δεν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, δεν είδε τον αστυνομικό και τον παρέσυρε με το όχημα του προκαλώντας του ελαφρύ τραύμα στο κεφάλι, ενώ σοβαρότερο αποδείχθηκε ένα τραύμα



21:15 Νεότερες πληροφορίες του patrisnews κάνουν λόγο για τραυματισμό αστυνομικού, ο οποίος πιθανότατα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.


Πτώση δέντρου σημειώθηκε στα Λεχαινά, στη διασταύρωση Αρετής, και προκάλεσε τραυματισμό. Ηδη μεταβαίνει στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...