Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Αχαΐα: Kαταγγελία-σοκ για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης 8χρονου από ανηλίκους



Αχαΐα: Kαταγγελία-σοκ για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης 8χρονου από ανηλίκουςΣοκαριστική καταγγελία εξετάζεται από τις αστυνομικές Αρχές, η οπόία έγινε από τους γονείς ενός οκτάχρονου αγοριού. Το περιστατικό φέρεται να έχει συμβεί πριν από λίγες ημέρες σε χωριό του Δήμου Ερυμάνθου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γνώμη», δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 12 ετών, επιχείρησαν να κακοποιήσουν σεξουαλικά ένα 8χρονο αγοράκι!


Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο ανήλικους αλλοδαπούς, αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι βρέθηκαν στο χωριό μαζί τους γονείς τους από την Κόρινθο για να ασχοληθούν σε αγροτικές εργασίες.
Σύμφωνα με την καταγγελία, οι ανήλικοι φέρεται να παρέσυραν το 8χρονο αγόρι σε ερημική τοποθεσία και να προσπάθησαν να το κακοποιήσουν σεξουαλικά με ξένο αντικείμενο. Το παιδί αντιστάθηκε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, κάτι που ανάγκασε τους ανήλικους να το βάλουν στα πόδια.
Ο μικρός περιέγραψε στους γονείς του τι συνέβη και οι ίδιοι το κατήγγειλαν στην Αστυνομία.
 patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...