Πύργος: Συνελήφθη ο ληστής του περιπτέρου της οδού Ολυμπίων


listis1.JPGΣτα χέρια των Αρχών βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ένας 31χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης της ληστείας σε περίπτερο στην οδό Ολυμπίων στον Πύργο και διάρρηξης
listis2.JPGσε γραφείο τελετών στην ίδια πόλη. Ο νεαρός άντρας εντοπίστηκε στην οδό Αγ. Γεωργίου σε έλεγχο που έκαναν οι άνδρες της ΟΠΚΕ ΑΔ Ηλείας και εντόπισαν στην κατοχή του έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή διάφορα άλλα αντικείμενα και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.

Ο 31χρονος προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου όπου κατά την προανάκριση φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του. Ο νεαρός είχε στην κατοχή του πέρα από τα παραπάνω και μεγάλη ποσότητα σε τσιγάρα και συσκευασίες καπνού.

Πριν από λίγες ημέρες στις 18 Ιανουαρίου ο 31χρονος μετά τις δέκα το βράδυ, με την απειλή μαχαιριού, φορώντας κουκούλα, πλησίασε την ιδιοκτήτρια περιπτέρου στην οδό Ολυμπίων. Με την απειλή του μαχαιριού κατάφερε να της αποσπάσει το ποσό των 360 ευρώ, ένα κινητό και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και να τραπεί σε φυγή.

Ο έλεγχο που έκαναν το απόγευμα της Πέμπτης οι άνδρες της ΟΠΚΕ, αποκάλυψε την ταυτότητά του, αφού πρώτα από όλα, δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την ύπαρξη του κλεμμένου υπολογιστή και άλλων αντικειμένων, καθώς επίσης στη συνέχεια και του μαχαιριού. Ο δράστης κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής στον Εισαγγελέα Ηλείας.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ