Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

«Εξάρα» και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ


Επιβλήθηκε με 6-0 της Καλλιθέας

Δεν ήταν μόνο το κίνητρο της πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ, αλλά και η θέληση των παικτών του να δώσουν απαντήσεις σε όλους όσους τους αμφισβητούν τον τελευταίο καιρό.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» με το πόδι κολλημένο στο… γκάζι απο το πρώτο λεπτό του αγώνα έφτασε στο εντυπωσιακό 6-0 και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου επί της Καλλιθέας, η οποία δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-0 από τον πρώτο αγώνα.

Μεγάλη εμφάνιση από τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ και έδωσε τέλος στην ανομβρία των τελευταίων αγώνων.

Η Καλλιθέα μετά τους δέκα παίκτες που έμεινε στο 38’, μετά την κόκκινη του Βιγιαρέχο, αλλά και από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τίποτα από το παιχνίδι.

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Κώστας Κατσουράνης στο 40ο λεπτό.


Το ματς
Ένα γρήγορο γκολ ήθελε ο ΠΑΟΚ και ξεκίνησε την αναμέτρηση με το πόδι κολλημένο στο… γκάζι. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Αθανασιάδης έκανε το 1-0 με κεφαλιά και απο εκεί και πέρα στην Τούμπα άρχισε η… καταιγίδα. Οι γηπεδούχοι έχαναν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη και στο 12’ έφτασαν στο 2-0 με τον Λάζαρ να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Λόρενς. Σχεδόν κάθε λεπτό ήταν και φάση για τον «δικέφαλο του Βορρά», ωστόσο απέναντί του βρήκε τον εξαιρετικό Κατσούλη, ο οποίος κρατούσε την Καλλιθέα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Οι φιλοξενούμενοι στο 20’ διαμαρτύρονται δίκαια για πέναλτι πάνω στον Μαρουκάκη, ο οποίος ανατρέπεται από τον Ιντζίδη.

Ωστόσο, η λάθος έξοδός του στο 37’ ανάγκασε τον Βιγιαρέχο να αποκρούσει τη μπάλα με το χέρι στο σουτ του Αθανασιάδη και να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες. Ο Λόρενς με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε σκορ πρόκρισης στον ΠΑΟΚ. Ο Κατσουράνης με το πρώτο του τέρμα με τον «δικέφαλο του Βορρά» στο 40’ έκανε το 4-0 και στο 42’ ο Αθανασιάδης και πάλι με κεφαλιά πέτυχε το πέμπτο γκολ της ομάδας του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά σε πιο χαλαρό ρυθμό. Ο Αθανασιάδης, όμως, δεν μπορεί να… χαλαρώσει και στο 56’ με το τρίτο του τέρμα στην αναμέτρηση έκανε το 6-0. Μετά και το έκτο τέρμα ο «δικέφαλος του Βορρά» έριξε κατά πολύ τον ρυθμό του, δημιούργησε κάποιες φάσεις, αλλά το 6-0 ήταν το τελικό σκορ. Η Καλλιθέα διαμαρτύρεται δίκαια για ένα ακόμα πέναλτι στο 85’, όταν σε σουτ του Μαρουκάκη ο Κωνσταντινίδης απέκρουσε τη μπάλα με το χέρι και αποσόβησε το γκολ.

ΠΑΟΚ (Δώνης): Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Λίνο, Κατσικάς, Ιντζίδης, Κάτσε, Κατσουράνης (61’ Γκαρσία), Λάζαρ (61’ Ρομπέρ), Λόρενς (61’ Κίτσιου), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

Στον πάγκο: Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Φωτάκης

Καλλιθέα (Παπακώστας): Κατσούλης, Χριστοφιλέας, Αρβανίτης, Ατματζίδης (75’ Ματσούκας), Καλτσάς (69’ Κατσικογιάννης), Μαρουκάκης, Ντακόλ (46’ Μουσταφίδης), Βιγιαρέχο, Σταύρου, Πίκολο, Φαγιέ

Στον πάγκο: Μιχελής, Χαροντάκης, Θεολόγου, Σεμπέκος

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...