Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

“Τρελαίνεται” με τους Θεσσαλονικείς – Βήμα... πρόκρισης για Καλλιθέα


Μετά τον αποκλεισμό του Άρη, η Καλλιθέα είναι πολύ κοντά στο να “πετάξει” και τον ΠΑΟΚ από το Κύπελλο Ελλάδας, αφού επικράτησε του “δικέφαλου του Βορρά” με 2-0 στο “Ελ Πάσο”. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μαρουκάκης, που μπήκε αλλαγή, κέρδισε το πέναλτι για το 1-0 και πέτυχε το δεύτερο τέρμα. Δύο δοκάρια στο 0-0 για τον ΠΑΟΚ

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ένταση μεταξύ οπαδών πριν το Καλλιθέα – ΠΑΟΚ

Μόλις λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το ματς, έπεσαν τα φώτα κι έτσι οι δύο ομάδες κι οι περίπου 1.500 φίλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο περίμεναν να αποκατασταθεί η βλάβη. Η σέντρα έγινε τελικά με καθυστέρηση είκοσι λεπτών (20:20).

Καλύτερος ο ΠΑΟΚ από το πρώτο λεπτό του αγώνα, με την Καλλιθέα να έχει σαφώς αμυντικούς προσανατολισμούς και να ελπίζει σε κάποια καλή ενέργεια του Ντακόλ. Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε στο να δούμε κάποια αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος, με τους Θεσσαλονικείς να είναι επιφυλακτικοί στις κινήσεις τους και τους γηπεδούχους να “κλείνονται” πίσω. Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος έγινε στο 38', όταν ο Λάζαρ έβγαλε κάθετη στον Γεωργιάδη, αλλά ο δεύτερος έκανε κακό πλασέ.

Με την έναρξη της επανάληψης οι Θεσσαλονικείς “έκλεισαν” στα καρέ τους τους γηπεδούχους και βρέθηκαν δύο φορές κοντά στο γκολ, αλλά τα σουτ του Σταφυλλίδη (50', 61') σταμάτησαν στο δοκάρι του Μιχελή. Οι φιλοξενούμενοι στην συνέχεια δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια φάση και η Καλλιθέα κατάφερε να “χτυπήσει” και να ανοίξει το σκορ στο 79', με την “χρυσή αλλαγή” τον Μαρουκάκη να το κερδίζει (επέφερε την αποβολή του Βιβιάν) και τον Ντακόλ να ευστοχεί .

Ο Μαρουκάκης αναδείχθηκε σε... μορφή του αγώνα, αφού στο 83' κατάφερε να κάνει το 2-0 με προσωπική προσπάθεια και να δώσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας -στις 24 Ιανουαρίου (20:00).

Καλλιθέα (Γιάννης Παπακώστας): Μιχελής, Φερέιρα, Ντακόλ, Φαγιέ, Μουσταφίδης, Χριστοφιλέας, Ατματσίδης, Σταύρου, Βιγιαρέχο, Αρβανίτης, Κατσικογιάννης.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Βιβιάν, Κατσουράνης, Κάτσε, Φωτάκης, Λάζαρ, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης.

ΠΑΣ... ολοταχώς για τους “8” του Κυπέλλου
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...