Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ {{ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗΣ ΒΑΪΟΣ Ε.Π.Ε.}}


Η Εταιρία

 




Η εταιρία ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗΣ ΒΑΙΟΣ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1980 και δραστηριοποιείται στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού, προσφέροντας χιλιάδες προιόντα που έχουν σχέση με φωτισμό, ηλεκτρολογική εγκατάσταση και βιομηχανικό εξοπλισμό σε λιανική και χονδρική πώληση. Με 30 χρόνια πείρας στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού, η εταιρία μας στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2000 τετραγωνικών μέτρων και προσφέρει πάνω από 35.000 προιόντα που καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές και σε άριστη ποιότητα.

 Η εταιρία πρωτοστατεί στις εξελίξεις καθώς προσφέρει τεράστια ποικιλία προιόντων και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί ανα πάσα στιγμή να λύσει οποιαδήποτε απορία του πελάτη καθώς επίσης, να δώσει εναλλακτικές λύσεις και επιλογές στον καταναλωτή. Απασχολώντας πάνω από 30 άτομα προσωπικό και έχοντας στη διαθεσή της 10 φορτηγά καλύπτει ολόκληρη την Ελλάδα στοχεύοντας, στην άμεση παράδοση και εξυπηρέτηση. 
 Κυριος στόχος μας είναι η επίτευξη σε μεγάλο βαθμό του μείγματος 4Ps (productpriceplacepromotion) δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, αφού παρέχουμε καινοτόμες λύσεις ποιότητας, ποικιλίας, τιμής και άμεσης εξυπηρέτησης.

Κυριώτεροι οίκοι που αντιπροσωπεύουμε είναι:
OSRAM, PHILIPS, HAGER, GEYER, SCHNEIDER ELECTRIC, VIOKAR, KOUVIDIS, KASSINAKIS, VIMAR, OLYMPIA ELECTRONICS, SYLVANIA, LEGRAND, PILUX, CENTRAL, SCHWABE, ALIBERTIS, ΦΩΤΚΑ, CTC, VIOKEF, TELE, ELVOX, URMET, FARFISA, ARAPIDIS, PORICHIS LIGHTING.
Η ανοδική μας πορεία τα τελευταία 6 χρόνια, όπως απεικονίζεται στο παρακάτω διάγραμμα, δίνει δικαίωμα αισιοδοξίας και εμπιστοσύνης στους πελάτες μας, σε μια εποχή που η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία δύσκολα κερδίζονται.


ΠΡΟΪΟΝΤΑ 


Καλώδια

 

Η εταιρεία μας διαθέτει καλώδια από επώνυμους κατασκευαστές NEXANS, CABLEL, BIOKAL και PANDUIT.
Η γκάμα περιλαμβάνει : ΝΥΑ,ΝΥΜ,ΝΥΥ (ΜΟΝΟΛΚΩΝΑ-ΠΟΛΥΚΛΩΝΑ) – ΝΥLHY- NYMHY – NYAF – NYFAZ – NYFAF – ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ – ΝΕΟΠΡΕΝΙΟ – ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΥΣΕΩΣ – LIY CY – ΜΕΣΗΣ ΤΑΣΗΣ – ΧΑΛΚΟΣ – ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ – PET – TV – SAT TV – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ – CCTV – RG58 & 59 – UTP – FTP – SFTP – SSTP – CAT5E, CAT6, CAT7 κ.α.

Υλικό εγκαταστάσεων
Υλικά εγκαταστάσεων παντός τύπου διατίθενται από το κατάστημά μας. Γίνονται δεκτές ειδικές παραγγελίες από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κλάδο όπως Κassinakis και Κouvidis.


Διακοπτικό υλικό
Μεγάλη γκάμα από πριζοδιακόπτες για κάθε γούστο είναι διαθέσιμοι στο κατάστημά μας. Διακόπτες σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων από μεγάλους κατασκευαστές όπως legrand, schneider electric, hager, geyer, elko bassiakos, visage, simon.



Φωτιστικά λαμπτήρες

 
Η εταιρία μας στηρίζει τους μεγαλύτερους κατασκευαστές λαμπτήρων παγκοσμίως(osram, philips, sylvania, leuci, vitoone, geyer, okes) και προσφέρει ανεπιφύλακτα τα προϊόντα τους σε ανταγωνιστικές τιμές. Μεγάλη ποικιλία από σύγχρονα και πολυτελή φωτιστικά (porichis, violux, karatheodoris) για όλα τα γούστα είναι διαθέσιμα επίσης. Η μεγάλη έκθεση φωτιστικών μας θα σας βοηθήσει να διαλέξετε το καλύτερο για τον χώρο σας. 

Βιομηχανικό υλικό
Η εταιρία μας ανταποκρίνεται και στην προμήθεια βιομηχανικού υλικού. Σε μας θα βρείτε αυτό που επιθυμείτε από αναγνωρισμένες εταιρίες στον κλάδο του βιομηχανικού υλικού όπως geyer και scneider electric




Υλικά Ράγας
Ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα για τον ηλεκτρολόγο είναι η ασφάλεια ράγας και οι ηλεκτρολογικοί πίνακες. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από υλικά ράγας σε χαμηλές τιμές και υψηλή ποιότητα. Υλικά ράγας και πίνακες από παγκοσμίως αναγνωρισμένα εργοστάσια, hager, geyer, schneider electric, legrand, pilux, φωτκα, livas, είναι διαθέσιμα στο κατάστημά μας. Ειδικές παραγγελίες γίνονται επίσης δεκτές.

Όργανα εργαλεία
Ηλεκτρολογική εγκατάσταση χωρίς όργανα και εργαλεία δε νοείται. Γι' αυτό και εμείς σας προσφέρουμε εργαλεία (κατσαβίδια, αντλίες, πιεστικά, γεννήτριες, δράπανα, κόφτες κτλ.) για κάθε χρήση από αναγνωρισμένες εταιρίες όπως einhel, knipex, tele, top.




Φωτοβολταϊκά
Ο νέος και ανερχόμενος κλάδος του ηλεκτρολογικού υλικού είναι εδώ. Ένας κλάδος που συνεπάγεται σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον και την κοινωνία και τον καταναλωτή. Η solar systems είναι εδώ για να σας προσφέρει φωτοβολταϊκά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας σε άριστη ποιότητα και τιμή. Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία από την μελέτη μέχρι και την τοποθέτηση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΑΜΜΕΣΑ
ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗΣ, ΒΑΙΟΣ, Ε.Π.Ε.

http://www.koutzamanis.gr/index.html

Ιωαννίνων 74
Αθήνα 104 44, Ελλάδα
210-5137462

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...