Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Αμαλιάδα: Πρώην αστυνομικός επιχείρησε να πατήσει μοτοσικλετιστή!



Αμαλιάδα: Πρώην αστυνομικός επιχείρησε να πατήσει μοτοσικλετιστή! Δικογραφία σε βάρος πρώην αστυνομικού στην Αμαλιάδα, με τις κατηγορίες της απρόκλητης επίθεσης και της απόπειρας πρόκλησης σωματικής βλάβης.
Το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον 56χρονο συνταξιούχο αστυνομικό, σημειώθηκε σε γειτονιά της Αμαλιάδας, αφήνοντας εμβρόντητους τους γείτονές του.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρώην αστυνομικός ενοχλήθηκε σε τέτοιο σημείο από τα διερχόμενα μηχανάκια που περνούσαν έξω από το σπίτι του, που αποφάσισε να πάρει το αυτοκίνητό του και να βάλει ο ίδιος... τάξη.

Ο 56χρονος, χωρίς να διστάσει, βγήκε από το σπίτι του, πήρε το αυτοκίνητό του, το έθεσε σε λειτουργία και κινήθηκε στο δρόμο προς το σημείο που βρίσκονταν οι νεαροί με τα μηχανάκια.


Ο πρώην αστυνομικός, όταν προσέγγισε τα μηχανάκια, τους έκλεισε το δρόμο με το αυτοκίνητό του και χωρίς να το περιμένει κανείς, πάτησε το γκάζι και κινήθηκε με το αυτοκίνητό του προς έναν νεαρό που επέβαινε στο μηχανάκι του, με σκοπό να τον χτυπήσει.


Ευτυχώς, ο νεαρός αντέδρασε γρήγορα και το χτύπημα ήταν επιπόλαιο, θα μπορούσε όμως να είχε συμβεί το χειρότερο.


Τόσο οι νεαροί, όσο και οι περίοικοι δεν πίστευαν στα μάτια τους και αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία για να προχωρήσει στα περαιτέρω για τον... τσαμπουκά πρώην ένστολο που αποφάσισε να επιβληθεί με το «έτσι θέλω».


Σε βάρος του 56χρονου υποβλήθηκαν μηνύσεις και ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία και το λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Μαρία Καραμπάτση
(karabatsimaro@yahoo.gr)

patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...