Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Άναψαν τις μηχανές στα τρακτέρ οι αγρότες της νότιας Ηλείας - 6 Φεβρουαρίου το πρώτο μπλόκο


agrotes_giann2.JPGΠραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην περιοχή του Γιαννιτσοχωρίου η σύσκεψη – συγκέντρωση αγροτών από την περιοχή της νότιας Ηλείας. Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν
agrotes_giann3.JPG
agrotes_giann1.JPGαγρότες με τα αγροτικά τους μηχανήματα και τρακτέρ. Εκεί μετά από διάλογο που προηγήθηκε μεταξύ των αγροτών αποφασίστηκη η συμμετοχή  τους στην πανηλειακή σύσκεψη στον Καρδαμά στις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής, για την οργάνωση και το συντονισμό των δράσεων τους.

Η συμμετοχή στην κινητοποίηση που έχει οριστεί από τον Αγροτικό Σύλλογο Αμαλιάδας για αύριο Δευτέρα  στη Μαραθιά. Η συγκέντρωση των αγροτών της νότιας Ηλείας, με τα μηχανήματα και τα τρακτέρ τους στον κόμβο του Γιαννιτσοχωρίου την Τετάρτη 6 Φλεβάρη.
«Καλούμε όλους τους αγρότες σε κοινή συμπόρευση και πάλη. Να παρευρεθούν και αυτοί σύσσωμοι μαζί με τις οικογένειες τους στις κινητοποιήσεις.

Από κοινού πρέπει να παλέψουμε αυτή την αντιλαϊκή πολιτική που μας πετάει έξω από τα χωράφια μας. Έχουμε την δύναμη όλοι μαζί να μετρήσουμε νίκες» ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι αγρότες.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...