ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Αμαλιάδα: «Μαϊμού» καλόγριες έχουν κατακλύσει την πόλη και εξαπατούν πολίτες!







Αμαλιάδα: «Μαϊμού» καλόγριες έχουν κατακλύσει την πόλη και εξαπατούν πολίτες!
Γέμισε καλόγριες τις τελευταίες ημέρες η Αμαλιάδα, γεγονός που προκάλεσε κατάπληξη, αφού τόσες καλόγριες μαζεμένες δεν είχε ?δει? ποτέ η πόλη! Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση δεν πρόκειται για κανονικές καλόγριες, αλλά για καλόγριες- μαϊμού, που απώτερο στόχο έχουν να εξαπατήσουν πολίτες για να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Κάτω από τα ράσα, κρύβονται αθίγγανες, οι οποίες μοναδικό τους στόχο έχουν το παράνομο κέρδος και σύμφωνα με όσους βρέθηκαν στο δρόμο τους, είναι αδίστακτες και επικίνδυνες.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «μαϊμού» καλόγριες, οι αθίγγανες εν προκειμένω, προέρχονται από άλλες περιοχές της Ελλάδας και τις τελευταίες ημέρες έκαναν ?απόβαση? στην Ηλεία για να εξαπατήσουν κόσμο.

Κυκλοφορούν ομαδικά
Κυκλοφορούν με μαύρα ράσα, συνήθως κατά ομάδες 6 με 7 μαζί, και προσεγγίζουν ως επί το πλείστον ηλικιωμένους, τους οποίους και θεωρούν πιο εύκολα θύματα. Οι αθίγγανες, ενεργούν ομαδικά, προκειμένου να αποσπούν την προσοχή των θυμάτων τους και με αυτό τον τρόπο βρίσκουν ευκαιρία να μπουν στα σπίτια τους και να τους ξαφρίσουν κανονικά.
Οι αθίγγανες δεν αφήνουν καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και όπου βρουν ανοιχτή πόρτα πολυκατοικίας ή πόρτες αυλών, τρυπώνουν μέσα προκειμένου να αιφνιδιάσουν τα υποψήφια θύματα.
Προχθές μάλιστα, εισέβαλαν σε πολυκατοικία επί της οδού Οινομάου και χτυπούσαν τις πόρτες των διαμερισμάτων και όπως καταγγέλλεται, όσοι τόλμησαν να ανοίξουν τις πόρτες τους χωρίς να ρωτήσουν προηγουμένως, βρέθηκαν προ εκπλήξεως, γιατί οι αθίγγανες με το άνοιγμα της πόρτας εισβάλλουν ομαδικά μέσα στα σπίτια και ?γδύνουν? τους ανυποψίαστους πολίτες σε χρόνο dete.
Όταν οι αθίγγανες δεν ενεργούν ομαδικά, κυκλοφορούν μεμονομένα στους δρόμους και προσπαθούν να προσεγγίσουν πεζούς και με διάφορα κόλπα να τους αποσπάσουν χρήματα.
Οι αστυνομικές αρχές καλούν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υποψιασμένοι, να είναι δύσπιστοι όταν τους προσεγγίζουν άγνωστα άτομα, να μην βάζουν μέσα στα σπίτια τους άγνωστες και φυσικά να μην ξεχνούν πόρτες ανασφάλιστες, γιατί οι απατεώνισσες καραδοκούν και ψάχνουν την ευκαιρία. Και φυσικά, κάθε ύποπτο περιστατικό θα πρέπει να καταγγέλλεται στις αρχές.
Μαρία Καραμπάτση
(karabatsimaro@yahoo.gr)
patrisnews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: