ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Πύργος: Στο ίδιο έργο θεατές – Πλημμύρισαν ξανά περιοχές της πόλης (photos & video)


plimmires10a.JPGΗ ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την περιοχή του Πύργου τα ξημερώματα της Τρίτης, άφησε πίσω τα σημάδια της, σε γειτονιές που και στο παρελθόν έχουν πληγεί από πλημμύρες.
Στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας αλλά και της Κεραίας στον Πύργο το κεντρικό αποστραγγιστικό κανάλι υπερχείλισε με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτι και καλλιέργειες. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις το ύψος του νερού ήταν τέτοιο – ξεπερνούσε το ένα μέτρο – που για αρκετές ώρες κράτησε τους κατοίκους αποκλεισμένους στα σπίτια τους.

Δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα οι πληροφορίες που είχαμε στο ilialive.gr για πνιγμούς ζώων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κεντρικό αύλακας του ΓΟΕΒ που διέρχεται την περιοχή, υπερχείλισε λόγω της έντονης βροχόπτωσης και τα νερά κατέληξαν σε σπίτια και καλλιέργειες προκαλώντας πλημμύρες.

Στην οδό Αγίας Μαρίνης τουλάχιστον τρεις μονοκατοικίες βρέθηκαν μέσα σε μια λίμνη νερού, ενώ και στην περιοχή της Κεραίας παρουσιάστηκαν σημαντικά προβλήματα.

Να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του περσινού Φεβρουαρίου που υπήρξαν σοβαρά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή του νοσοκομείου της πόλης που πέρυσι είχε πλημμυρίσει προκαλώντας τεράστιες ζημιές στο ίδιο το νοσοκομείο, η στάθμη του νερού από τα αποστραγγιστικά αυλάκια και τις καλλιέργειες έφτασε σχεδόν στο επίπεδο της κεντρικής οδού. Ωστόσο δεν υπήρξαν αναφορές για νέες πλημμύρες στο νοσοκομείο.

Η περιοχή για δεύτερη φορά δείχνει απροστάτευτη από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και απαιτούνται πλέον γενναίες παρεμβάσεις  για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: