ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Τον τραυμάτισαν γιατί είχε μαζί του την ελληνική σημαία και τον πέρασαν για Χρυσαυγίτη - Μικροεπεισόδια μετά την πορεία

- Αναρχικοί επιτέθηκαν σε άνδρα και τον τραυμάτισαν γιατί τον είδαν να κρατά την ελληνική σημαία
- Κλεφτοπόλεμος στα στενά των Εξαρχείων και επεισόδια μικρής έντασης στο τέλος του μεγαλειώδους συλλαλητηρίου στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
- Έσπασαν παρτέρια για να "οπλιστούν" με πέτρες οι κουκουλοφόροι
- Πέταξαν πέτρες στο Συμβούλιο της Επικρατείας

Μικροεντάσεις και μικροεπεισόδια επικράτησαν στους δρόμους του κέντρου στο τέλος του απεργιακού συλλαλητηρίου, με το σκηνικό "πολέμου" να στήνεται στα Εξάρχεια και τα Προπύλαια.

Ένας άνδρας ηλικίας 40-45 ετών έπεσε θύμα επίθεσης από αναρχικούς γιατί έκανε το... λάθος να κρατά μια ελληνική σημαία. Αναρχικοί που τον είδαν στην πορεία στο κέντρο της Αθήνας έβγαλαν το συμπέρασμα πως πρόκειται για οπαδό της Χρυσής Αυγής και αποφάσισαν να τον... ξυλοφορτώσουν, τραυματίζοντάς τον.


Δεν αποκλείεται της επίθεσης να προηγήθηκε διαξιφισμός.
Ευτυχώς, κάποιοι έσπευσαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, αφού αυτοί που του επιτέθηκαν, εξαφανίστηκαν!



Κουκουλοφόροι και Αστυνομία "έπαιξαν" για ώρα "κλεφτοπόλεμο" στα στενά των Εξαρχείων. Αναρχικοί έβαλαν φωτιές σε κάδους.











Διμοιρίες των ΜΑΤ έστησαν ανθρώπινο τείχος στη Βασιλέως Γεωργίου για να μην επιτρέψουν στους διαδηλωτές να περάσουν και να μην προκληθούν ζημιές στα ξενοδοχεία που βρίσκονται εκεί. Οι διαδηλωτές έφτασαν στην πάνω πλευρά της πλατείας από την Όθωνος.



Τα μικροεπεισόδια δεν έλειψαν, ούτε και αυτή τη φορά...


Στα Προπύλαια και στη Βουκουρεστίου έπεσαν χημικά, συμπλοκές σημειώθηκαν στην Κοραή, ενώ οι κουκουλοφόροι έσπασαν παρτέρια για να "οπλιστούν" και αργότερα πέταξαν πέτρες στο Συμβούλιο της Επικρατείας, επί της Πανεπιστημίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: