ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Καταιγίδες και μεταφορά σκόνης - Πρόγνωση μέχρι το Σαββατοκύριακο


Σποραδικές καταιγίδες από το απόγευμα κυρίως στις θαλασσιές και παράκτιες περιοχές. Νοτιοανατολικοί άνεμοι 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως στα νότια. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα νότια.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν αρχικά στη δυτική-κεντρική Μακεδονία και αργότερα στις υπόλοιπες περιοχές και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Από το απόγευμα είναι πιθανό να εκδηλωθούν καταιγίδες στις θαλασσιές και παράκτιες περιοχές.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες στις θαλασσιές και παράκτιες περιοχές.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα νοτιά 6 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το απόγευμα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις θαλασσιές και παράκτιες περιοχές.
Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 5 βαθμιαία 5 με 7 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 5 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία 6 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 5 ενισχυμένοι από το απόγευμα στα 5 με 7 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως το απόγευμα. Πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας το βράδυ
Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας από το απόγευμα.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Ακούστε την πρόγνωση της Πέμπτης από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό:



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Περιμένουμε στα δυτικά νεφώσεις που θα πυκνώσουν και θα βρέξει τοπικά ενώ καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν κυρίως το βράδυ και τη νύχτα στο Ιόνιο και στην Ήπειρο. Στην υπόλοιπη βόρεια και ανατολική χώρα περιμένουμε νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές κυρίως στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά ηπειρωτικά από τα 1.000 με 1.200 μέτρα υψόμετρο και πάνω. Βαθμιαία ωστόσο τα φαινόμενα όλο και θα περιορίζονται και θα μετατοπίζονται προς τα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από δυτικές - βορειδυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά και στο Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ που σιγά - σιγά θα γυρίσουν σε βορειοδυτικούς με περίπου την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 2 εως 11 βαθμούς, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 4 εως 13 βαθμούς, στα νότια ηπειρωτικά από 8 εως 17 βαθμούς, στα δυτικά ηπειρωτικά από 10 εως 17 βαθμούς, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από 10 εως 14 βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 11 εως 20 βαθμούς κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε νεφώσεις με λίγες βροχές οι οποίες θα περιοριστούν από το μεσημέρι και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 εως 16 βαθμούς κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Περιμένουμε νεφώσεις με βροχές το πρωί οι οποίες θα συνεχιστούν το μεσημέρι αλλά προς το βράδυ θα περιοριστούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ αργότερα όμως θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς και θα εξασθενήσουν. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 6 εως 11 βαθμούς κελσίου.

Ακούστε τι πρόεβλεψε για την Παρασκευή ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός:



ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Στα δυτικά, τα βόρεια και τα Δωδεκάνησα περιμένουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές ενώ πιθανά να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου και την Ηπειρο.
Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις οι οποίες παροδικά θα αυξάνουν αλλά θα υπάρχουν και αρκετά διαστήματα με ήλιο. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 2 εως 11 με 12 βαθμούς, στα κεντρικά από 8 εως 17 βαθμούς και στα νησιά από 11 εως 20 βαθμούς κελσίου.

Ακούστε την πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο απο τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό:




ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΕ 300 ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ NEWSIT WEATHER CENTER

Δεν υπάρχουν σχόλια: