Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 Μαιου στις 7:30

ΕΛΜΕ  ΗΛΕΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Μαΐου από  σωματεία εργαζομένων, συλλόγους γονέων, φορείς  και ενεργούς πολίτες της Ηλείας στα γραφεία της ΕΛΜΕ με αφορμή  για την προληπτική επιστράτευση  85.000 καθηγητών και την ποινικοποίηση των αγώνων τους, εκφράστηκε από όλους η αλληλεγγύη στον αγώνα των καθηγητών και η αγανάκτηση  για τη στάση της μνημονιακής κυβέρνησης, που δε διστάζει να εφαρμόσει αντισυνταγματικές αποφάσεις χουντικής έμπνευσης και νοοτροπίας που στρέφονται ευθέως στην ίδια τη δημοκρατία.
Αποφασίστηκε η
διεξαγωγή πανηλειακού συλλαλητηρίου  την Τετάρτη 15 Μαΐου (1η ημέρα της επιστράτευσης) στις 7:30μ.μ στο 2ο Λύκειο Πύργου. Σε μια κρίσιμη στιγμή για τον τόπο μας που ακόμα και η σκέψη μετατρέπεται σε ιδιώνυμο αδίκημα, την απάντηση  καλείται να δώσει ο ίδιος ο λαός  δίνοντας μαζικά το παρών, υπερασπιζόμενος το δικαίωμα στη δημοκρατία, το δικαίωμα στην απεργία, το δικαίωμα να παλεύει για τη ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...