Πάτρα: "Δεν ήθελα να σκοτώσω τον Ν. Ντάντη" - Σκηνή απο αστυνομική ταινία η μεταγωγή του Αλ. Φράγκου στα δικαστήρια και η επιστροφή στη φυλακή


fraggos«Δεν ήταν στις προθέσεις μου να σκοτώσω το Νίκο Ντάντη». Αυτό υποστήριξε, στην απολογία του στον Ανακριτή ο Αλέξης Φράγκος.Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, Σάκης Κεχαγιόγλου,
ο κατηγορούμενος επέμεινε ότι δεν ήταν στις προθέσεις του να επιφέρει το θάνατο και του δεύτερου θύματος στο μακελειό της Ανθείας, ωστόσο βρισκόταν σε βρασμό ψυχής και σε έξαλλη κατάσταση.

«Όπως συμπλήρωσε εάν ήθελε να τον σκοτώσει θα μπορούσε κάλλιστα να το κάνει, με βάση τη σκηνή και το όλο περιστατικό. Τα τραύματα στο θύμα πιθανότατα να έγιναν κατά την κίνηση του Ντάντη να βγει από το αυτοκίνητο. Η σαφής και δηλωμένη πρόθεση του Αλέξη Φράκου ήταν να εκδικηθεί το θάνατο του αδελφού του με συγκεκριμένο πρόσωπο και μόνο με αυτό», τόνισε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Για τον οδηγό του οχήματος και τα άλλα άτομα που επέβαιναν σε αυτό ο κ. Κεχαγιόγλου υποστήριξε ότι δεν έχει προκύψει κάτι από την ανάκριση και "όλα τα υπόλοιπα που λέγονται είναι στη σφαίρα της φαντασίας".

Από την πλευρά του ο άλλος συνήγορος του Αλ. Φράκου, Περικλής Πασχάκης δήλωσε ότι ο πελάτης του "εξήγησε πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον Ντάντη, ανέφερε δε ότι η ψυχική του κατάσταση την ώρα που συνέβη το περιστατικό ήταν τέτοια που στην ουσία δεν έβλεπε κανένα άλλο πρόσωπο παρά μόνο το πρόσωπο του φονιά του αδελφού του.

Όσον αφορά τον θανάσιμο τραυματισμό του Ντάντη υποστήριξε ότι ενδεχομένως, όπως εκ των υστέρων μπορεί να υποθέσει, οι σφαίρες που πήγαν προς το μέρος του Τσίρκα μπορεί να έπληξαν θανάσιμα και τον Ντάντη."

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
thebest.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ