Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Μέχρι 31 Μαΐου οι αιτήσεις στο Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού


mousiko5Μέχρι τις 31 Μαΐου θα γίνονται οι αιτήσεις στο Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού, για εισαγωγή νέων μαθητών από το δημοτικό. Ο εκπαιδευτικός Χρήστος Αντωνόπουλος ανέφερε
στο ΙΟΝΙΟΝ FM, ότι πρόκειται για απλή διαδικασία, κατοχύρωσης δικαιώματος εισαγωγής στην 1η Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Οι υποψήφιοι μαθητές υποβάλλουν αίτηση και μια επιτροπή εξετάζει εάν υπάρχει ικανότητα αντίληψης του ρυθμού της μουσικής, για να δοθεί το πράσινο φως για εισαγωγή. Η διαδικασία δεν είναι δεσμευτική για τον μαθητή, απλώς κατοχυρώνεται το δικαίωμα μέχρι το Σεπτέμβριο, που θα ληφθεί η τελική απόφασης φοίτησης σε μουσικό ή σε γενικό γυμνάσιο.

Ο κ. Αντωνόπουλος επεσήμανε ότι πέρα από την γενική παιδεία που παρέχεται στο Μουσικό Σχολείο, ο μαθητής εφοδιάζεται και με γνώσεις μουσικής. Δεν παρέλειψε να ζητήσει την στήριξη και την συμπαράσταση από τους τοπικούς παράγοντες του δήμου Πηνειού.

Ακούστε περισσότερα ΕΔΩ
 ionionfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...