Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΧΩΡΙΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ


"Ευχόμαστε καλή επιτυχία, δύναμη και κουράγιο στα παιδιά του Δήμου Ανδραβίδας -Κυλλήνης στα παιδιά από το χωριό μας το Νεοχώρι Κυλλήνης  αλλά και σε όλους τους υποψηφίους που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις.


Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια ιδιαίτερη μάχη , που καλείστε να δώσετε στην ζωή σας και ο νέος στόχος  στο ξεκίνημα της νέας σας  προσπάθειας.

Οι μέρες που έρχονται είναι δύσκολες  και θα χρειαστείτε αρκετό κουράγιο, πρέπει να έχετε  υπομονή, ψυχραιμία και να είστε σίγουροι ότι θα πετύχετε στον στόχο σας. Κι αν ακόμα δεν πετύχετε  τον στόχο σας στις εξετάσεις, θα πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας , ότι οι πανελλήνιες είναι μια στάση στην  ζωής σας.Προσπαθήστε πάλι ,είστε νέοι ,έχετε θέληση έχετε δύναμη ,μην απογοητεύεστε .

Ευχόμαστε να πετύχετε τον σκοπό σας .Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία σε σας και στις οικογένειες σας υγεία, κουράγιο για να σας στηρίζουν σε ότι προσπαθείτε ."

neohorikillinis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...