Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ηλεία: Της... μόδας οι ληστείες την ώρα που τα θύματα κοιμούνται!


 Νύχτα τρόμου έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Κάτω Παναγιά όταν ξύπνησε και είδε μπροστά της δύο άγνωστους άνδρες. Οι διαρρήκτες τη διαβεβαίωσαν ότι δεν θα τις κάνουν κακό και ζήτησαν μόνο χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Στο ύπνο όμως «έπιασαν» και μια οικογένεια στα Βυτινέικα Πύργου, φεύγοντας με «λεία» 1.850 ευρώ περίπου.

Οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι στην Κάτω Παναγιά, γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα, ενώ η 79χρονη που ζει μόνη της κοιμόταν. Η γυναίκα ξύπνησε, πιθανότητα λόγω θορύβου, και βρήκε μπροστά της δύο άγνωστους άνδρες.
Σαστισμένη όπως ήταν από τον ύπνο, η ηλικιωμένη γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει και το μόνο που έκανε ήταν να υποδείξει τα σημεία στα οποία οι διαρρήκτες θα μπορούσαν να βρουν χρήματα, διαβεβαιώνοντάς της πως δεν θα της κάνουν κακό. Οι δυο άγνωστοι άνδρες έφυγαν με μεγάλη ποσότητα χρυσών κοσμημάτων, κάρτες ΑΤΜ, την ταυτότητά της γυναίκας καθώς και το ποσό των 150 ευρώ που είχε στο πορτοφόλι της.
Εξάλλου, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν κατοικία και στα Βυτινέικα, φεύγοντας με γερό… κομπόδεμα. Οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και την οικογένειά του -που κοιμούνταν στον 1ο όροφο της κατοικίας- και «έδρασαν» στο ισόγειο. Πήραν κουμπαράδες, άνοιξαν συρτάρια και μια γυναικεία τσάντα που βρήκαν μπροστά τους,  φεύγοντας με συνολική λεία 1.850 ευρώ περίπου.
Στα Λεχαινά πάντως ο δράστης δεν είχε την ίδια «τύχη» αφού έγινε αντιληπτός από τον παθόντα, ο οποίος τον υπέδειξε και κατά τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς παραδέχθηκε ότι είχε διαπράξει την κλοπή και παρέδωσε τα κλοπιμαία.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...