Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Aμαλιάδα: 15χρονος ποδηλάτης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο


 
Στο Νοσοκομείο του Πύργου μεταφέρθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής ένας 15χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα, όταν το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμή συνθήκες με Ι.Χ. αυτοκίνητο, στη οδό Αντωνίου Πετραλιά, στην είσοδο της Αμαλιάδας.

Ήταν λίγα λεπτά πριν τις 8 το απόγευμα όταν ο 15χρονος, μαζί με την παρέα του, κινούνταν με τα ποδήλατά τους στο δεξί ρεύμα της οδού Αντωνίου Πετραλιά, με κατεύθυνση την Κουρούτα.
Στο ύψος ωστόσο του Ιερού Ναού της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας το ποδήλατο του 15χρονου συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούταν στο αριστερό ρεύμα της οδού με την ίδια κατεύθυνση.
Ο 15χρονος έπεσε αιμόφυρτος στην άσφαλτο ενώ δεκάδες διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο είχε σπεύσει ισχυρή δύναμη του Τμήματος Τροχαίας Αμαλιάδας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που διακόμισε τον 15χρονο στο Νοσοκομείο του Πύργου.
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη το τροχαίο ατύχημα ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αμαλιάδας, ενώ παρά τα τραύματά του, η ζωή του 15χρονου δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com)
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...