Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Ζαχάρω: Οι ληστές πλάκωσαν στα χαστούκια μάνα και κόρη


diarriktes

Για λίγα ευρώ και χρυσαφικά

Θύμα ληστείας έπεσαν μέσα στο σπίτι τους μια ηλικιωμένη γυναίκα και η κόρη της στην πόλη της Ζαχάρως μετά τις τρεις τα ξημερώματα της Δευτέρας. Τρία άτομα με κουκούλα στο κεφάλι και ο ένας κρατώντας μαχαίρι μπήκαν στο σπίτι, χτύπησαν τη μάνα και κράτησαν ακινητοποιημένη την κόρη.

Οι δράστες μάλλον είχαν σκοπό τη διάρρηξη όταν μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα. Δεν υπολόγισαν πως θα γίνουν αντιληπτοί από τις δύο γυναίκες και έτσι πέρασαν στο επόμενο βήμα του σχεδίου τους.

Υπό την απειλή του μαχαιριού ακινητοποίησαν τις δύο γυναίκες και χαστούκισαν τη μάνα, προκειμένου να μην αντιδρά απο τη μια και να τους πει που υπάρχουν αντικείμενα αξίας στο σπίτι.

Έχοντας ακινητοποιήσει τις δύο γυναίκες οι δύο συνεργοί του, ο τρίτος ληστής άρχισε να ψάχνει το χώρο για να βρει ότι πιο πολύτιμο μπορεί. Εντόπισε το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ και κάποια χρυσαφικά, πήρε τους συνεργούς του και χάθηκαν στο σκοτάδι.

Οι δύο γυναίκες ξεπερνώντας το αρχικό σοκ ειδοποίησαν την Αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των τριών δραστών.

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...