Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Ηλεία: Ζέστη με υγρασία και τη νέα εβδομάδα


iliosthalasa

Πιθανές συνθήκες αστάθειας Πέμπτη και Παρασκευή – Αναλυτική πρόγνωση του καιρού στην Ηλεία

Διατηρείται ο ζεστός καιρός το πρώτο μισό της νέας εβδομάδας, με τον υδράργυρο στους 34 με 35 στα περισσότερα πεδινά και τοπικά στα πιο εσωτερικά 36οC. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πτώση της θερμοκρασία περίπου κατά 3οC περιμένουμε το δεύτερο μισό, με παράλληλη, όμως, αύξηση των ποσοστών υγρασίας δημιουργώντας αίσθημα δυσφορίας. Με βάση τα ίδια στοιχεία, ευνοϊκές συνθήκες αστάθειας φαίνονται την Πέμπτη και την Παρασκευή, καλύτερα, όμως, αυτή την εξέλιξη να την δούμε με νεότερα στοιχεία σε επόμενες προγνώσεις.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:
Σήμερα Τρίτη 20/8 περιμένουμε ηλιοφάνεια με αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά το απόγευμα. Η θερμοκρασία το πρωί στους 21 με 22oC στα πεδινά, 16 με 17oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι στους 33 με 34οC στα περισσότερα πεδινά, τοπικά 35 με 36οC κυρίως στα πιο εσωτερικά, 30 με 31oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ. Τις θερμές ώρες στα χερσαία δυτικοί (θαλάσσια αύρα) έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ. 


Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 470 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.

Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...