Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Οι ρεβάνς της Skoda Ξάνθης και του Αστέρα Τρίπολης στη Nova


Βραδιά Europa Leauge η Πέμπτη 8 Αυγούστου

Οι μεγάλες ρεβάνς της Skoda Ξάνθης και του Αστέρα Τρίπολης στα κανάλια Novasports!

Βραδιά Europa League περιμένει τους συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Πέμπτη 8 Αυγούστου, καθώς θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί αγώνες Σταντάρ Λιέγης – Skoda Ξάνθη και Ραπίντ Βιέννης – Αστέρας Τρίπολης στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου.

Με οδηγό την ανατροπή κόντρα στην Λίνφιλντ στον 2ο προκριματικό γύρο, η Skoda Ξάνθη έχει δύσκολη αποστολή στην Λιέγη, απέναντι στην Σταντάρ, καθώς θα πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-2 στα Πηγάδια. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας στις 21:30 από το Novasports 1, σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα.

Την ίδια ώρα, στις 21:30, στη Βιέννη, ο Αστέρας Τρίπολης θα προσπαθήσει να πάρει την μεγάλη πρόκριση κόντρα στην Ραπίντ, παρά την ισοπαλία 1-1 που είχε παραχωρήσει στους Αυστριακούς την προηγούμενη εβδομάδα.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας στις 21:30 από το Novasports 2 και από το Novasports 2 HD, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου.

Και οι δύο αγώνες θα καλυφθούν και σε ζωντανή ηχητική μετάδοση μέσω του www.Novasports.gr.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που η Skoda Ξάνθη και ο Αστέρας Τρίπολης, προκριθούν στη φάση των Play offs, τα κανάλια Νovasports έχουν εξασφαλίσει την αποκλειστική προβολή των εντός έδρας αγώνων τους, που θα διεξαχθούν στις 22 ή 29 Αυγούστου. Οι ημερομηνίες μπορεί να τροποποιηθούν κατόπιν απόφασης της διοργανώτριας αρχής UEFA. 
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...