Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΕΙ ΠΥΡΓΟΥ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                                  ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ
Τα τεράστια προβλήματα φαίνεται πως θα συνεχίσουν να μας ακολουθούν και τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά. Πριν καλά-καλά ξεκινήσουν οι
εγγραφές και τα μαθήματα, και πριν στεγνώσει το μελάνι των αποφάσεων που μας «καταδίκασαν» στη μεταβατικότητα, έρχεται τώρα η λειτουργία της γραμματείας να προσθέσει ακόμα ένα επεισόδιο σ’ αυτή τη φαρσοκωμωδία.
 Ο Δήμος Πύργου έχει αναλάβει το κόστος λειτουργίας της γραμματείας, αλλά μόνο στα λόγια, αφού  έχει να βάλει το χέρι στην τσέπη, σύμφωνα με τις καταγγελίες, εδώ και 22 μήνες. Η στάση αυτή είναι ανεύθυνη και απέναντι στους εργαζομένους της γραμματείας και απέναντι στους σπουδαστές, και ενδέχεται να τινάξει στον αέρα την εξεταστική του Σεπτεμβρίου, που βρίσκεται σε εξέλιξη, και τις εγγραφές των πρωτοετών στο νεοσύστατο τμήμα.
 Η σπουδαστική κοινότητα του Πύργου, μετά και το χαμένο εαρινό εξάμηνο, δεν αντέχει άλλη κοροϊδία. Πρέπει να υπάρξει άμεση λύση του ζητήματος, όπως άλλωστε επιτάσσει η κοινή λογική. Οποιοσδήποτε αναλαμβάνει μια υποχρέωση πρέπει να είναι σε θέση να την εκπληρώνει και να μη μένει μόνο σε «κούφια» λόγια.
 Καλούμε και το Δήμο Πύργου και το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας να σταματήσουν το παιχνίδι  των εντυπώσεων με τις εκατέρωθεν δηλώσεις και να ασχοληθούν με την ουσία του ζητήματος. 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΕΙ ΠΥΡΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...