Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Σάπισε" στο ξύλο αλλοδαπό στον πεζόδρομο Αμαλιάδας!


epithesi_pezodromos

Υποστηρικτής ακροδεξιού κόμματος χτύπησε βάναυσα αλλοδαπό – Απείλησε όσους επιχείρησαν να τον σταματήσουν

Ρατσιστική επίθεση δέχτηκε τις προηγούμενες μέρες στην Αμαλιάδα αλλοδαπός, ο οποίος βρίσκονταν στο τέρμα του πεζόδρομου. Ο αλλοδαπός, που… φυσικά δεν έχει καταγγείλει το γεγονός στις αστυνομικές αρχές, φοβούμενος εκ νέου επίθεση βρίσκονταν μόνος του  στο τέρμα του πεζόδρομου ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.

Η ώρα ήταν περίπου 3, όταν στον άτυχο αλλοδαπό κατευθύνθηκε   με άγριες διαθέσεις  ένας γεροδεμένος με διακριτικά…  ακροδεξιού κόμματος και τατουάζ στα χέρια, που «φωτογράφιζαν» τις ιδεολογικές του απόψεις. Σε κλάσματα δευτερολέπτου, άρχισε να χτυπά βάναυσα τον νεαρό αλλοδαπό, ο οποίος δεν μπορούσε καν να αντιδράσει, σύμφωνα με τους μάρτυρες που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο.

Βρίζοντας τον για την παρουσία του στην Ελλάδα, ο δράστης έσυρε με μπουνιές και κλωτσιές τον αλλοδαπό στη μέση του δρόμου, μεταξύ πεζόδρομου και σταθμού ΟΣΕ.

Απείλησε περαστικούς και καταστηματάρχες…
Τον έριξε κάτω και συνέχισε να τον κλωτσάει με μανία, βρίζοντας παράλληλα. Από κάποια καταστήματα, που ήταν εκείνη την ώρα ανοικτά, πετάχτηκαν έξω ιδιοκτήτες και υπάλληλοι και μαζί με περαστικούς προσπαθούσαν να πείσουν τον γεροδεμένο «παλληκαρά» να σταματήσει.

Αντί να τον ηρεμήσουν,  φαίνεται ότι τον εξαγρίωσαν και  άρχισε να  τους απειλεί, γιατί τον… διέκοπταν  από την ρατσιστική του μανία,  ενώ κάποιους μάλιστα τους επέκρινε, γιατί δεν υποστήριζαν την πράξη του εναντίον του αλλοδαπού!

Λίγα λεπτά αργότερα, σταμάτησε να τον  χτυπά, όταν κάποιοι μίλησαν για κάλεσμα της αστυνομίας. Ο δε, αλλοδαπός σηκώθηκε γρήγορα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων, και εξαφανίστηκε τρέχοντας προς το δάσος του ΟΣΕ.

Ο δράστης της επίθεσης,  σαν μην είχε συμβεί τίποτα, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του, που είχε παρκάρει λίγα μέτρα μακριά από το συμβάν και έφυγε, ενώ στη θέση του συνοδηγού κατά την διάρκεια του ξυλοδαρμού, τον περίμενε η φίλη του!

Το συγκεκριμένο άτομο είναι γνωστός υποστηρικτής ακροδεξιού κόμματος στην περιοχή της Αμαλιάδας και μάλιστα μέσω του διαδικτύου… καυχιέται για τις θέσεις της οργάνωσης, εκφράζοντας ακραίες απόψεις. Στο… διαδικτυακό  κοινό του, διαθέτει «απλόχερα» και προσωπικές του  φωτογραφίες με τον ενδεδειγμένο ρουχισμό και με κορυφαία στελέχη της ακροδεξιάς οργάνωσης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...