Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ανδραβίδα: Με πυρετώδεις ρυθμούς η προετοιμασία της Ιππικής Έκθεσης


ippiki1.JPG

Με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζεται η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας.

Την Κυριακή στις 11 το πρωί θα γίνει η βράβευση των αλόγων, ενώ το Σάββατο  στις 7.30 το βράδυ,  το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει  το μοναδικό υπερθέαμα με το σόου των αλόγων. Στο μεταξύ η τεχνολογία θα είναι  στην υπηρεσία της   Έκθεσης για πρώτη χρονιά, φέτος.

Το ίντερνετ και οι νέες τεχνολογίες έρχονται να εμπλουτίσουν την Ιππική Έκθεση, σελίδες στο facebook, ομαδες χρηστών  και για πρώτη χρονιά αποκλειστικό καναλι στο ΥOUTUBE θα ενημερώνουν το κοινο για τις εκδηλώσεις. Μεγαλη επιτυχια για φετος είναι η χορηγία  επικοινωνίας για το βραδινό σόου από την  σελιδα patrasevent.gr. Μέσω του ιντερνετ θα γίνει  διαφήμιση της  Έκθεσης και του Δήμου  Ανδραβιδας -  Κυλληνης. .
 
Κάλεσμα του συλλόγου  για βοήθεια απο εθελοντές
Άτομα καθε ηλικιας που επιθυμούν μπορουν να βοηθησουν στο βραδινό σοου σαν εθελοντες να δηλώσουν  συμμετοχή στο τηλ  694 45 77 615 . Επισης ο σύλλογος εχει δημιουργήσει μια διευθυνση Email την : ipp.ekthesiandravidas@gmail.com καλει ολους τους φιλους που θα ειναι εκει με φωτογραφική μηχανη ή καμερα να του στειλει φωτογραφίες και βιντεο ωστε να ανεβουν απο μελη του συλλόγου στο διαδίκτυο και στο αποκλειστικό κανάλι στο YOUTUBE.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...