Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ηλεία: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Αναλυτική πρόγνωση


louki.JPG

Βελτίωση περιμένουμε από το μεσημέρι της Τετάρτης

Μεταβολή έχει παρουσιάσει ο καιρός από την Δευτέρα με κατά περιόδους βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες. Ο Πύργος, μέχρι αυτή την ώρα, έχει δεχθεί τα ισχυρότερα φαινόμενα. Το πρώτο 8ωρο της Τρίτης το ύψος βροχής στην πόλη φτάνει τα 50 χιλιοστά, όπως καταγράφει ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. 

Με κατά περιόδους βροχές και ισχυρές καταιγίδες, που πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα και ριπαίους ανέμους θα κυλήσει η Τρίτη 5/11 και το πρώτο μισό της Τετάρτης 6/11, από το μεσημέρι ο καιρός θα παρουσιάσει βαθμιαία βελτίωση.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, καλές καιρικές συνθήκες περιμένουμε το υπόλοιπο της εβδομάδας και το Σαββατοκύριακο.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 
Σήμερα Τετάρτη 6/11 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν.  Η θερμοκρασία το πρωί στους 19 με 20oC στα πεδινά, 13 με 14oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι στους 23 με 24οC στα πεδινά, 17 με 18oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι-νοτιοανατολικοί έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. 
 
Την Πέμπτη 7/11 περιμένουμε βελτιωμένο καιρό, με λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία, το πρωί στους 14 με 15oC στα πεδινά, 9 με 10oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι στους 24 με 25οC στα πεδινά, 19 με 20oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Την Παρασκευή 8/11 περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία, το πρωί στους 12 με 13oC στα πεδινά, 6 με 7oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι στους 24 με 25οC στα πεδινά, 19 με 20oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις έως μέτριοι 5 μποφόρ.
 
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, το Σαββατοκύριακο 9-10/11, δεν προβλέπεται καμία αλλαγή στο καιρό. Θερμοκρασία και άνεμοι χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 470 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...